Young Heart Attack

Young Heart Attack ser ud til at have en sær kærlighed til gamle amerikanske biler, som pryder de fleste af deres covers, og musikalsk drøner de også derudaf med sømmet i bund i et hæsblæsende tempo. Man kan næsten se dem for sig, komme susende i cabriolet uden hænder på rattet men i stedet med dem flagrende over hovedet.

Guitaristen Frenchie hævder, at bandet vil lave musik som teenagere vil miste deres mødom og blive anholdt for første gang til. Personligt tror jeg det sidste, er det mest sandsynlige. Det første kunne da sikkert også være underholdende, omend meget lidt kønt. Men det er da meget muligt, at flere af bandets medlemmer selv fået plettet både lagnet og straffeattesten til tonerne af AC/DC, selvoptagede glamrockere i tætsiddende bukser og puddelhår eller svedige sydstatsrockere med en ordentlig snegl på overlæben.

Albummet er meget præget af kombinationen af mandlig og kvindelig vokal og guitarsoloer, hver gang de har muligheden for det. Særlig pænt eller kompliceret er det ikke, men hvad de mangler i den retning, har de til gengæld i entusiasme, energi og skrigeri; og der er ikke noget at sige til, hvis enten bandmedlemmer eller publikum har brug for genoplivning efter en koncert.

Young Heart Attack. 'Mouthful of Love'. Album. XL Recordings.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af