The Setting Son

The Setting Son er primært Sebastian T.W. Kristiansens projekt. En ung knøs fra Østerbro, og en type der bestemt ikke sidder på sine hænder. På sin debut når han på en god halv time at skyde ikke mindre end 14 bubblegum’n’roll-sange af!

Han hjælpes på vej af et backingband, stykket sammen af folk fra The Aim, The Untamed og den hyperproduktive Guf Lorentzen fra Baby Woodrose, her på stikkerne som menneskelig rytmeboks og minsandten også som producer. Som med et gedigent kakkelbord skal man nok lige kunne vride smagsløgene 30-40 år tilbage i tiden for rigtigt at kunne forstå og værdsætte æstetikken i det lydbillede, han repræsenterer.

Det fungerer dog udmærket og Kristiansens sange kommer let og elegant udenom blot at være retro-pasticher. Men desværre er teksterne klasket til i håbløse klichéer som »Girl, I wanna hold you tight / ’till the end of this life« osv. Jovist, det skal da nok kunne charmere trusserne af hippie-ungmøerne. Det bliver bare småtrivielt i længden at kunne konstatere, at han ikke har mere på hjerte end de amourøse kvaler med medlemmerne af det smukke køn.

Desuden er det langtfra alle sangene, der knaser helt så sprødt som singleudspillet ‘In a Certain Way’. Kan man gabe over de par pukler er The Setting Sons debut faktisk en fin lille pose syrlige drops, og ikke mindst lovende for unge hr. Kristiansen. Det er ikke dumt, det han har gang i.

The Setting Son. 'The Setting Son'. Album. Bad Afro.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af