Soleima spiller ‘Bodak Yellow’-cover i Moyo Live på P3

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Jep, du læste rigtigt. Den danske pop-nymfe Soleima har lagt sig ud med Cardi B’s ‘Bodak Yellow’ i Moyo Live på P3, og iført lyserød kasket og Shania Twain-t-shirt synger hun sig igennem Cardi B’s rim.

Der er ikke så meget glamourøs »expensive, red bottoms«-attitude over Soleimas optræden, og ord som »bitch« og »hoe« fra Cardi’s banger er subtilt skiftet ud med mere sobre synonymer. Man skulle tro, at Soleima ville blive knust under vægten af en sang som ‘Bodak Yellow’, der har tydelige referencer til Cardi B’s stripperfortid, men hun slipper faktisk rigtig godt fra den svære opgave og tager ejerskab over nummeret på sin egen måde.

Det lyder ret bad-ass, når Soleimas lyse vokal synger: »You can’t fuck with me if you wanted to«, selvom ordene ikke har samme tyngde, som når de bliver leveret af moderskibet, Cardi B.

Soleima vandt Talentprisen ved årets P3 Guld-prisuddeling og har senest udgivet singlen ‘Paper’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af