Mø annoncerer nyt album – hør førstesinglen ’Sun In Our Eyes’ feat. Diplo

Mø annoncerer nyt album – hør førstesinglen ’Sun In Our Eyes’ feat. Diplo
Mø-pressebillede fra sidste års ep. (Foto: James J. Robinson)

Fire år er gået, siden satte sit debutalbum, ’No Mythologies to Follow’, i verden. Den danske verdensstjerne har holdt sine fans til ilden i mellemtiden med sidste års ep ‘When I Was Young’, singler som ’Kamikaze’, ’Final Song’ og senest ’Nostalgia’ (for slet ikke at nævne hits som ’Lean On’ og ’Cold Water’, som hun har gæstet), men et regulært album er det altså ikke mundet ud i – før nu.

Mø har nemlig netop annonceret, at hun er tilbage med sit andet studiealbum den 19. oktober. Albummet får titlen ’Forever Neverland’ og bliver udgivet via pladeselskabsgiganten Columbia Records.

Med annonceringen har Mø delt pladens første sang: ’Sun In Our Eyes’. En sommersmagende, følsom sag, der har Møs efterhånden hyppige legekammerat Diplo med på produktionssiden.

Mø udtaler om sangen: »Vi elskede begge ’Sun In Our Eyes’ fra starten, og det, der gør den noget særligt for mig, er, at det er en kombination af to ingredienser, jeg altid søger i musik: Opløftende og melankolske vibes«.

Læs også: Mø går UK-rap – se videoen til ‘Your Lovin’ med Yxng Bane og Steel Banglez

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af