Lady Gaga svarer genialt på rygter om, at hun er gravid med Bradley Coopers barn

Lady Gaga svarer genialt på rygter om, at hun er gravid med Bradley Coopers barn
Bradley Cooper og Lady Gaga backstage til Oscar-showet. (Foto: Matt Petit - Handout/A.M.P.A.S. via Getty Images)

Som kendt skal man finde sig i meget pis. Blandt andet tabloid-medier, der spreder rygter og kører med alle mulige sindssyge historier, som man så skal beslutte sig for, om man bare vil ignorere eller kommentere på.

Nu er jeg ikke kendt, så jeg kan kun gætte, men det blive trættende i længden at skyde det ene åndssvage rygte ned efter det andet. Og dem har der i den grad været mange af, siden ‘A Star Is Born’ havde premiere. Var romancen mellem Lady Gaga og Bradley Cooper udelukkende reserveret det, der foregik på det store lærred mellem Ally og Jackson Maine?

Det hele tog endnu mere fart efter de to stjerners intime optræden til årets Oscar-show – i en sådan grad, at Gaga adresserede rygterne om en mulig romance hos Jimmy Kimmel: »Jeg er kunstner, og vi gjorde vel et godt stykke arbejde – vi snød jer«.

Rygtemøllen stoppede dog ikke af den grund, og den seneste tid har der verseret historier om, at Lady Gaga skulle være gravid, mens der yderligere er smedet spekulationer om, hvorvidt barnet skulle være undfanget med Bradley Cooper eller Gagas ekskæreste Christian Carino, som hun indtil februar var forlovet med.

Se bare en forside som denne:

Endnu engang har Lady Gaga følt sig nødsaget til at mane rygterne til jorden, og endnu engang gør hun det på overlegen og ret så genial vis – denne gang via Twitter.

»Rygter om, at jeg er gravid? Klart, jeg er gravid med #LG6«, skriver hun og refererer til sit sjette album, som vi måske kan forvente i år. Gaga har i hvert fald været i studiet med producere som Sophie og Boyz Noize.

For det første er det her et sjovt og potent svar til et enkeltstående rygte, men det forsøger samtidig at ændre mediernes synsretning mod det, der er vigtigt for Gaga: Musikken og hendes nye album. I og med, at det her tweet allerede har fået en hel del opmærksomhed, så har hun forbilledligt formået at vende en irriterende sladdersituation til øget fokus på, at et nyt album er på vej.

Og selv om 2016-albummet ‘Joanne’ måske ikke var et karrierehøjdepunkt, så er der rigtig mange, der går og venter på, hvilken retning hun går i efter succesen med både ‘Shallow’ og hele ‘A Star Is Born’-soundtracket.

Læs også: ’Shallow’ er et levende bevis på, at man ikke kan holde en god sang nede

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af