‘Saturday Night Live’ troller Trump, Kanye og 6ix9ine i skarp sketch

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Saturday Night Live’ har i årevis brilleret med rammende parodier på amerikanske politikere, men i weekenden tilføjede sketch-showet lidt krydderi til opskriften i form af nogle hentydninger til to af hiphopverdenens mest omtalte personer lige nu.

I åbnings-sketchen ringer Donald Trump (spillet af Alec Baldwin) nemlig fortvivlet rundt til en række forskellige folk for at få råd og hjælp omkring den nylige Ukraine-skandale, der kan ende i en rigsretssag mod præsidenten. Og en af dem, han ringer til, er selvfølgelig Kanye West, der skabte stor røre ved sin offentlige Trump-støtte sidste år.

I klippet er Kanye (som sædvanligt spillet af Chris Redd) nu begyndt at tage sine piller hver dag, som han skal. Da rapperen så siger, at han ikke vil støtte Trump mere (»jeg tror ikke, vi kan være fam længere, fam!«), spørger præsidenten desperat: »Kanye, bare sig, hvem du vil have ud af fængsel denne gang! ASAP Rocky, igen? Eller hvad med den der lille pige, Teriyaki 69?«

Dermed hentyder sketchen selvfølgelig til det faktum, at Trump efter opfordring fra Kanye og Kim Kardashian henover sommeren aktivt forsøgte at få ASAP Rocky løsladt, da han var anklaget for vold i Sverige. Og når ‘Trump’ denne gang tilbyder at løslade ‘Teriyaki 69’, menes der selvfølgelig Tekashi 6ix9ine, der netop har vidnet mod en række bandemedlemmer i en meget omtalt retssag.

Chris Redds Kanye er dog ikke med på ideen og siger farvel med en lille ‘Runaway’-hilsen.

Læs også: 6ix9ine skal måske i vidnebeskyttelse – men hvad med tatoveringerne?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af