ASAP Rocky tilbage i Sverige – gav koncert i et kæmpestort bur

ASAP Rocky tilbage i Sverige – gav koncert i et kæmpestort bur
ASAP Rocky på Tinderbox. (Foto: Sebastian Apel/Soundvenue)

ASAP Rocky er tilbage i Sverige for første gang, siden han tilbragte størstedelen af sommeren bag tremmer i vores naboland tiltalt for vold. Harlem-rapperen planlagde oprindeligt at holde en koncert i fængslet, hvor han sad tilbageholdt, hvilket dog gik i vasken.

Men nu, hvor Rocky ikke kunne komme ind i fængslet, tog han helt enkelt fængslet med sig ud og optrådte i et kæmpestort bur i Stockholm.

Ifølge den svenske avis Expressen var der gennem hele aftenen dømt fængselstema. Der var således særligt tøj til salg, hvor der blandt andet stod ‘Stockholm syndrome’, og outfittet, som ASAP Rocky optrådte i, var faktisk designet af rapperen til fangerne i det svenske fængsel, hvor han sad inde. Expressen fortæller desuden via Instagram, at rapperen har doneret penge fra koncerten til velgørenhed.

Tidligere samme dag havde Rocky også været ude i det belastede kvarter Husby og give gratis billetter væk, og han besøgte også nogle unge rappere i studiet. Senere sagde han på sin Instagram Story, at alle dem, der kom fra »slummen«, ville få gratis adgang til koncerten.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af