Den gigantiske Coachella-festival bliver muligvis udskudt til senere på året

Den gigantiske Coachella-festival bliver muligvis udskudt til senere på året

Coachella er en af verdens mest kendte festivaler, og med sine 250.000 gæster fordelt over to weekender er den også en af verdens største. Nu kan årets udgave muligvis blive rykket grundet coronavirusset.

Ifølge Pitchforks kilder arbejder Coachellas arrangør, Goldenvoice, på at udskyde begge nuværende weekender (10.-12. og 17.-19 april), og både Billboard, Rolling Stone og Variety kan via kilder fortælle samme historie.

Ifølge sidstnævnte er Goldenvoice i dialog med agenter for at finde ud af, hvilke kunstnere, der kan optræde i weekenderne 9.-11. og 16.-18. oktober i stedet. Journalist Yashar Ali, der blandt andet skriver for New York Magazine og Huffington Post, skriver på Twitter, at festivalen er udskudt til oktober.

Årets hovednavne på Coachella er Rage Against the Machine, Travis Scott og Frank Ocean – sidstnævnte har ingen andre koncerter i kalenderen end de to på festivalen i Californien.

I løbet af den seneste uge er de amerikanske festivaler Ultra og SXSW blevet aflyst.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af