Kidd giver comeback-koncert til efterår: »Kom i tøj, du er klar på at svede i«

Kidd giver comeback-koncert til efterår: »Kom i tøj, du er klar på at svede i«
Kidd. (Foto: Samy Khabthani/Soundvenue)

Kidd er i den grad tilbage: Sidste uge udgav han sine første to solosange siden 2017, henholdsvis ‘Gang igen‘ og klub-bangeren ‘Bare dans‘. Og nu er den danske hitmager klar med comebackets første koncertudmelding.

På Instagram har Kidd netop annonceret, at han spiller i Store Vega den 23. oktober. Og rapperen lover, at han inden da har udgivet over en times nyt materiale, som koncerten vil tage udgangspunkt i: »Kom i tøj, du er klar på at svede i«, opfordrer han.

I vores interview med Kidd fortalte rapperen da også, at han nærmest uafbrudt har indspillet ny musik over de seneste år, men samtidig har været tilbageholden med at udgive det, da forventningen om et storstilet comeback begyndte at spøge i baghovedet. Men nu er tiden altså inde til det store Kidd-comeback.

I en pressemeddelelse udtaler Kidd om koncerten: »Jeg har spillet i VEGA med Cheff, men aldrig haft det for mig selv. Jeg har altid drømt om det, jeg har bare aldrig rykket på det. Så nu tænker jeg bare, at jeg skal blive ved med at udgive, så jeg kan sætte mig selv i en situation, hvor jeg kan spille Store VEGA, og om guderne har min ryg, bliver det udsolgt«

Billetterne sættes i salg mandag den 18. maj via vega.dk.

Kidd
Store Vega
23. oktober 2020
Billetpris: 180 kroner + gebyr

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af