Premiere: Bathshebas første musikvideo er et overlegent statement

Bathsheba er indtil videre tre-for-tre. Alle hendes singler har fremvist den 21-årige sanger og sangskrivers umiskendelige poptalent, og de to seneste har flot bygget videre på det fundament, som blev skabt med den Albert-producerede debutsingle ’Blind’ fra februar.

I midten af juni udgav Bathsheba sin tredje single ‘Hit ‘N’ Run’, og det er det nummer, der nu danner ramme om den unge danskers første musikvideo.

Videoen er et overlegent statement, og der er skruet helt op for både attitude og produktionen, som Bathsheba og veninderne fyrer en koreografi af fra toppen af en række skrotbiler.

»’Hit ’N’ Run’ handler om ikke at føle sig god nok. Den handler om at give sig selv til en person vel vidende, at personen ikke rigtigt er interesseret i dig. Når man har en person i sit liv, som siger alle de rigtige ting kl. 5 om morgenen, men så snart det bliver morgen og realiteterne rammer personen, trækker de i land, og man sidder tilbage og føler sig meget dum og naiv«, fortæller Bathsheba i en pressemeddelelse og fortsætter:

»Jeg håber, at folk, der hører den, tænker: ’Okay wow, jeg er ikke alene om at gøre dumme ting eller ikke at føle mig god nok’ – fordi det er en følelse, vi alle har, og som er helt normal«.

Vi gav tidligere i år Bathsheba officiel talentstatus med en titel som Soundvenue Springer.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af