Se Ganger spille sange fra sidste års bedste danske album til gåsehudsfremkaldende livesession

Se Ganger spille sange fra sidste års bedste danske album til gåsehudsfremkaldende livesession
Ganger ved Brodie Sessions. (Foto: Søren Lynggaard)

Ganger skabte sidste års bedste danske album med ‘Tro’, der udvidede gruppens vingefang og karakteristiske blanding af pop og avantgarde.

Nu følger bandet op på deres fremragende 2020 med en intim livesession, der blev optaget i november for et mindre publikum og som præsenterer gruppens første akustiske sæt hidtil.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ganger spiller tre sange, ‘Bye-Bye’ fra debutalbummet ‘Mørk’ samt ‘Bunker’ og ‘Tsunami’ fra førnævnte ‘Tro’ – med et gåsehudsfremkaldende resultat til følge.

Særligt Nina Lundbergs slagkraftige vokal rammer plet, bakket op af stærke vokalharmonier fra resten af bandet, der i denne særlige optræden får kyndig assistance fra korsanger Isabella Dayyani og saxofonist Viktor Kongsbak.

Livesessionen er en del af Brodie Sessions-formatet, der indfanger live koncerter på knitrende 16mm-film i et privat arkitekthjem. Om formatet siger Ganger-frontmanden Thomas Bach Skaarup:

»Vi har altid takket nej til de livesession, vi har fået tilbudt. Det er ikke et format, der normalt inspirerer os. Men da vi fik tilbuddet om at deltage i en Brodie Sessions, var vi ikke i tvivl: Vi måtte prøve at indspille vores musik med det hold, som står bag og filmer det hele på det lækre og analoge 16mm i inspirerende omgivelser. Det var også en spændende udfordring for os, da vi skulle arrangere vores sange til at passe ind i Brodies Sessions intime rammer. Vi er meget glade for resultatet«.

Ganger tager efter planen på danmarksturné til marts, hvor de giver 10 koncerter i blandt andet Esbjerg, Aarhus og København.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af