Britney Spears deler delvist nøgne fotos på Instagram – og forklarer den dybere mening bag

Britney Spears deler delvist nøgne fotos på Instagram – og forklarer den dybere mening bag
Britney Spears. (Foto: Randee St. Nicolas)

Britney Spears’ kamp for at komme ud af den nuværende værgeordning, hvor hendes far styrer store dele af hendes liv og økonomi, er spidset til mere og mere til i løbet af 2021.

Senest har popstjernen fået en ny advokat, og hendes far har meldt ud, at han trækker sig fra posten som værge.

I takt med at konflikten er blevet mere intens, er Britney Spears også begyndt at bruge sin Instagram mere åbent. I mange år var hun ellers tavs om sine private forhold på det sociale medie.

Men i løbet af de sidste uger har hun blandt andet postet et #FreeBritney-flag – og også en række topløse fotos, hvor hun dækker sine bryster til med hænderne.

De billeder har en dybere betydning, skriver sangeren i et nyt opslag.

»Jeg vil have, at I forstår mine tanker om at vise min hud«, skriver hun blandt andet. »Jeg har haft en milliard shows, hvor jeg har gjort det, og til min forfærdelse har det ikke altid set godt ud. Jeg vil ikke have, at nogen kan se det store smilehul på min røv, men jeg føler, at koncertoptrædener har gjort mig alt for selvbevidst omkring min krop«.

Uden at læse alt for meget ind i popstjernens intentioner kan man altså nok godt sige, at de nye fotos er en slags opgør med det kropsbillede, der er opstået af de mange år i rampelyset.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Britney Spears kommenterer også de reaktioner, der har været fra hendes fans, der har kædet de nye, topløse billeder sammen med den større frihedskamp, hun kæmper for tiden.

»Jeg indrømmer, at de #FreeBritney-kommentarer, der kom, da jeg tog min bluse af, var virkelig fucking sjove (…) der er en dybere mening med bevægelsen, end du nogensinde kunne tro«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af