Amerikansk par blev gift under Taylor Swift-koncert – se videoen

Amerikansk par blev gift under Taylor Swift-koncert – se videoen
Taylor Swift. (Foto: Kevin Mazur/Getty Images)

Skal man tro de internationale anmeldere, er Taylor Swifts ‘Eras’-turné noget helt særligt. Men for Max Bochman og René Hurtado må lørdagens koncert i Glendale, Arizona have været ekstra speciel.

Det amerikanske par blev simpelthen gift under den tre timer lange koncert. Og spørger man sidstnævnte, har hun en god forklaring på hvorfor.

»Hun er hele mit liv. Enhver swiftie vil forstå behovet for at inkorporere Taylor Swift i sit ægteskab. Hun har de bedste kærlighedssange, som du dedikerer til din ægtefælle. Hun er virkelig mit livs soundtrack, og hun er meget vigtig for mig«, udtaler Hurtado til Rolling Stone.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
@madimarotta

congrats to the married couple 😭 so 😭 happy😭 for you😭😭😭😭

♬ original sound – madi marotta

Vielsen foregik under den digtbaserede intro, der binder ‘Folklore’-sangene ‘Seven’ og ‘Invisible String’ sammen i en live-setting.

Den anledning brugte Bochman og Hurtado til at udveksle bryllupsløfter, hvorefter de beseglede ægteskabet med et kys, som blev forestået af en vielsesbemyndiget ven.

Skuespilleren Emma Stone gik for nylig viralt for at gå amok til en anden koncert på den amerikanske turné. Forud for turnéen delte Swift fire hidtil uudgivne sange.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af