Smukfest føjer tre nye navne til programmet

Smukfest føjer tre nye navne til programmet
Hans Philip på NorthSide. (Foto: Daniel Reumert/Soundvenue)

I sidste måned kunne Smukfest annoncere selveste Diana Ross som hovednavn, og nu er festivalen klar til at føje yderligere tre artister til programmet.

Denne gang er der udelukkende tale om danske navne, og blandt dagens annonceringer finder vi først og fremmest Hans Philip, der allerede har en del festivalkoncerter i kalenderen som en del af duoen Ukendt Kunstner, men som på årets Smukfest altså optræder som soloartist.

Han får selskab af dj’en Kato samt fremadstormende Kind mod Kind, der tidligere i år udgav det stærke debutalbum ‘</3, som vores anmelder kaldte »en vidunderlig kærlighedserklæring til alskens klubkultur«.

Kind mod Kind på Roskilde Festival. (Foto: Thomas Rungstrøm/Soundvenue)

Udover de allerede nævnte navne byder plakaten til årets Smukfest på internationale artister som Sam Smith og Deep Purple, men også danske favoritter som Guldimund og Suspekt lægger vejen forbi Bøgeskoven.

Smukfest 2024 finder sted fra 4.-11. august. Partoutbilletterne er for længst udsolgt, men der kan stadig købes ensdagsarmbånd til onsdag og søndag.

Alle dagens annonceringer:
Hans Philip
Kato
Kind mod Kind

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af