Katy Perry kalder Ariana Grande for »vores generations bedste sanger«

Katy Perry kalder Ariana Grande for »vores generations bedste sanger«
Katy Perry. (Foto: Daniel Pockett/Getty Images)

Der kan ikke herske tvivl om, at Ariana Grande har en fantastisk stemme, men er hun ligefrem vores generations bedste sanger?

Det mener i hvert fald Katy Perry, der for nylig blev fanget på den røde løber til ‘American Idol’-finalen, hvor hun blandt andet blev spurgt ind til, hvad hun mener om årets vinder af konkurrencen, Abi Carter.

»Hendes stemme er ulig noget, jeg har hørt i popmusik. Sidste gang, jeg sagde det, sagde jeg det om Ariana Grande, da hun optrådte som en del af ‘The Ellen Show’. Like, ‘den her pige er vores generations bedste sanger’. Jeg tager ikke let på den slags«, udtalte Katy Perry til Extra.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Siden 2018 har Katy Perry været en del af dommerpanelet på ‘American Idol’, men med årets sæson takker hun af for denne gang. I stedet vil hun nu fokusere på sit næste album, der følger i hælene på ‘Smile’ fra 2020.

Ariana Grande udgav tidligere i år albummet ‘Eternal Sunshine’, som Soundvenues Rasmus Weirup ikke var synderligt begejstret for. Til gengæld var han enig med Katy Perry i, at Grande er en »fabelagtig« vokalist.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af