Syd For Solen kommenterer logistikkaos: »Vi tager det fulde ansvar«

Syd For Solen kommenterer logistikkaos: »Vi tager det fulde ansvar«
Publikum til Sampha på Syd For Solen. (Foto: Christian Falck Wolff/Soundvenue)

Det gik ikke som planlagt, da Syd For Solen 2024 for tre uger siden blev skudt i gang på den nyetablerede festivalplads i Valbyparken.

Det indrømmer festivalen i en mail til de billetkøbere, der deltog i indflytningsfesten torsdag 8. august, hvor flere gæster beretter om blandt andet at have stået i kø i timevis for at købe øl og komme på toilettet.

I mailen skriver folkene bag, at de har brugt de efterfølgende uger på at gennemgå afviklingen af årets festival samt at afvente de første resultater af en brugerundersøgelse. De understreger desuden, at alle e-mails, beskeder og kommentarer på deres sociale medier er blevet læst og taget seriøst.

»Den oplevelse af vores nye plads, som I fik på festivalens første dag, levede på ingen måde op til hverken jeres eller vores forventninger. Mens musikken spillede til stor begejstring for de fleste, levede logistikken og serviceniveauet torsdag på ingen måde op til vores ambitionsniveau for Syd For Solen. For andet år i træk«, skriver festivalen og understreger:

»Det anerkender vi og tager det fulde ansvar for«.

Publikum til Fred Again.. på Syd For Solen. (Foto: Christian Falck Wolff/Soundvenue)

I mailen forklares det ikke, hvad der lå til grund for det logistiske kaos, eller hvordan festivalen vil forsøge at komme udfordringerne til livs, men de garanterer, at de gør, hvad de kan for at blive bedre værter næste år.

»Vi vil vise med handling fremfor med ord, at vi har hørt efter, og at vi er enige i jeres feedback. Derfor glæder vi os til at annoncere næste års artister og til løbende at dele de konkrete tiltag, som vi iværksætter på pladsen for at give jer den bedste dag på Syd For Solen, uanset hvilken dag I måske besøger os i fremtiden«, lyder det.

Soundvenue har rakt ud til repræsentanter for festivalen, men de ønsker ikke at kommentere yderligere på sagen lige nu.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af