2018 wrap-up i Standard: Årets bedste sang, stærkeste album og skøreste beef

2018 wrap-up i Standard: Årets bedste sang, stærkeste album og skøreste beef
Kanye West. (Foto: Oliver Contreras - Pool/Getty Images)
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du kan lytte til og abonnere på Standard via Spotify og iTunes samt gennem gængse podcast-apps som Stitcher og Pocket Casts eller podcast-app’en på din iPhone eller Android-telefon.

Yikes, for et sindssygt år! Kanye-gate, Drake/Pusha-beef og Soundcloud-rappens kollaps: Selvom vi begyndte at introducere podcasten Standard Ekstra (og dermed faktisk lavede en podcast om ugen!), var det svært at følge med.

Men selvom det her været et exceptionelt turbulent år, har vi prøvet at koge de vigtigste ting fra hiphopåret 2018 ned til én episode af Standard, hvor værterne Kristian Karl og Mads Viktor får besøg af Soundvenues musikredaktør Christian Wolkoff.

De har alle tre valgt deres favoritnummer fra i år, peget på deres yndlingssang fra Danmark og også kåret årets stærkeste album. Derudover har de fået den opgave, at forklare en af årets mest vanvittige beefs hver, og så skændes Kristian Karl og Mads Viktor endnu engang om, hvorvidt lyrisk hiphop er på vej tilbage.

Og så er det faktisk slut med Standard for i år! Vi vender stærkt tilbage i 2019. God jul og godt nytår så længe!

Standard udkommer hver 14. dag og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet.

Dette afsnit af Standard er bragt i samarbejde med vores sponsor Spotify.

Abonnér på Standard via iTunes HER og via Spotify HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af