Shop med omtanke

Fire gode gaver til gameren

Hvis du stirrer blankt ud i luften, når folk siger LOL, CS:GO, PS5 og den slags, så lad vores spilredaktør Julie Horup guide dig mod gaver til den spilleglade.

Et abonnement

»Abonnementer (som PlayStation Plus / Xbox Game Pass Ultimate) er en af de der ting, som man ofte selv føler er lidt af en træls udgift. Men på konsoller er de altså guld værd, fordi konsolproducenternes egne abonnementstjenester efterhånden låser op for et hav af fordele – lige fra gratis spil til mere tekniske aspekter som automatisk backup af gemte spil i skyen. Der er simpelthen ikke noget, man ikke får glæde af med sådan et abonnement«, siger Soundvenues spilredaktør Julie Horup.

Headset: SteelSeries Arctis 7p

»Medmindre man har et professionelt lydsetup med dyre højttalere, får man bare ikke det optimale ud af sine spils lydside. Den nemmeste løsning er som regel et headset af god kvalitet. Det koster lidt knaster, men det er penge, som gør en forskel for hele spiloplevelsen.

SteelSeries’ anmelderroste Arctis 7p er et godt sted at starte. Denne model (afsløret af p’et i modelnavnet) er en speciel udgave til PlayStation 5, der drager nytte af konsollens nye Tempest 3D-lyd, men headsettet kan også bruges til andre konsoller og PC«.

Hori Split Pad Pro

»Nintendo Switch er en genial konsol, og selvom den kan sættes til fjernsynet, gør den sig altså bedst i hænderne. Men enhver, der har prøvet at spille på den håndholdte konsol i mere end et par timer, ved, hvor ergonomisk dårlig den er. Det rettes der op på med dette tilbehør, der ikke er kønt, men som til gengæld afhjælper smerter i hænderne«.

‘The Art of…’-bøger

»Det fantastiske ved spil er, at man kan udforske et hav af verdener og universer, som er helt fantastiske i atmosfære og stil. Men det er ikke altid, at man føler trang til at opleve dem via en skærm.

Der kan løsningen være at kaste sig over konceptbøger, som mange spil efterhånden akkompagneres af. Her præsenteres spillenes visuelle stil med koncepttegninger og interessante detaljer. Et godt sted at starte er ‘The Art of Death Stranding’, ‘The Art of The Last of Us’ eller ‘Bloodborne Official Artwork’«.

Purchase-redaktionen opererer uafhængigt af kommercielle aftaler. Soundvenue tjener ingen penge, hvis du køber et produkt, vi anbefaler. Vi har udelukkende interesse i at viderebringe anbefalinger af højkvalitetsprodukter.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af