Shop med omtanke

Find den perfekte hvide t-shirt – med hjælp fra tre, der elsker deres

At finde den der helt rigtige hvide t-shirt, der fungerer lidt til det hele og især står godt alene, er ikke let. Vi har søgt inspiration hos tre stilinspirationer fra den danske modeverden.
Find den perfekte hvide t-shirt – med hjælp fra tre, der elsker deres
Ulrikke Bo i sin yndlings t-shirt. (Foto: Privat)
COS. (Foto: PR)

COS

Søren Kolborg Sørensen, 24, moderedaktør på Eurowoman og Euroman, @sorenkolborg:

»Mine garderobe har alle dage været centreret omkring og udgjort af hvide t-shirts. Det lyder simpelt, men guderne skal vide, hvilket projekt det har været at finde den helt rigtige af slagsen«.

»Jeg er også svær at stille tilfreds, bevares, for både kvalitet, metervarens tykkelse, halsudskæring og længde på både krop og ærmer spiller en afgørende rolle. Og så skal den kunne tåle livet med alt, hvad der hører til af tomatsauce, rødvin og naturoplevelser på afveje. For jeg er klodset og må tit haste i vaskekælderen«.

Søren Kolborg i sin t-shirt fra COS. (Foto: Privat)

»Og derfor må det i sandhed siges at have været lykkens dag, da COS for tre år siden må have hørt mine bønner. Denne t-shirt kan nemlig det hele: Den favner vidt og bredt, er kraftig i kvaliteten og gjort i et uovertruffen snit«.

»Og så er den tilmed produceret i økologisk bomuld. Hvad mere kan man egentlig bede om? Jeg behøver en til hver af ugens syv dage – og så er jeg godt kørende«.

ID Identity. (Foto: PR)

ID Identity

Christian Peter Sand Iversen, 30, indkøber og head of retail hos Naked, @chreelle:

»Jeg har måske ejet 25-30 styks af dem de seneste par år. De kommer fra en producent, der hedder ID, og sælges til alle i forskellige erhverv og brancher (og til private, red.)«.

»De kan kogevaskes og holder farven bedre end noget andet, jeg har prøvet – og tro mig, der har været mange tees igennem skabet«.

Christian Peter i sin ID-t-shirt. (Foto: Privat)

»Pasformen er regulær, og vægten er 175g, hvilket er en ‘medium kvalitet’, så man kan mærke, at man bærer den, uden af den er heavy. Den er 100 procent bomuld, og prisen er vanvittig«.

Arket. (Foto: PR)

Arket

Ulrikke Bo Lundsgaard, 23, model, @ulrikkebo:

»Jeg er altid på jagt efter hvide t-shirts med det ‘rigtige’ oversize fit, og det kan til være svært at finde til kvinder. Derudover er det vigtigt, at t-shirten er i ordentlig kvalitet«.

Ulrikke Bo i sin Arket-t-shirt. (Foto: Privat)

»Netop denne t-shirt fra Arket er lavet af økologisk bomuld, og så er den heavy weight, så den falder perfekt og krøller nærmest ikke. Den er min go-to i enhver tøjkrise«.

Purchase-redaktionen opererer uafhængigt af kommercielle aftaler. Soundvenue tjener ingen penge, hvis du køber et produkt, vi anbefaler. Vi har udelukkende interesse i at viderebringe anbefalinger af højkvalitetsprodukter.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af