Shop med omtanke

Hvide sneakers til foråret – anbefalet af folk, der inspirerer os

Der er noget med de lysere tider og hvide sneakers. Vi har spurgt tre kreative københavnere om deres yndlingsmodeller.
Nike Air Max Moto II. (Foto: PR)

Nike Air Max Moto II

Maria Pham, 27, projektleder og kreativ konsulent, @mariaphamstagram:

»Jeg har valgt disse sneakers, fordi de består af en perfekt komplementær sammensmeltning af forskellige materialer, som gør dem sporty og edgy«.

»Samtidig har de en perfekt højdefordeling fra tå til ankel, hvilket gør, at de passer med de fleste slags bukser«.

Maria Pham i sin Nike Air Max Moto II. (Foto: Privat)

»Generelt er mit forhold til hvide sneaks en kæmpe forårsforelskelse, men jeg lader dem stå hjemme, når jeg skal til et rave«.

Udgået model.

Converse Chuck Taylor All Star. (Foto: PR)

Converse Chuck Taylor All Star

Casper Enersen, 19, ejer af S7udio Stars og genbrugsbutikken Before Midnight Vintage, @casperenzoenersen:

»Chuck Taylor er min go-to sneaker – med mindre det regner«.

»Jeg har været igennem mange forskellige sneakers, som Nike Cortez, Adidas Continental, men et par Converse er altid mit sikre valg, når det kommer til sneakers, og jeg har altid mindst ét par liggende«.

Casper Enersen i sine Converse Chuck Taylor All Star. (Foto: Privat)

»Jeg har en passion for vintage statement pieces, som både kommer til udtryk i mit arbejdsliv, men i den grad også i min gaderobe. Chuck Taylor-skoen er i mine øjne den mest legendariske sneaker-model, som aldrig vil gå af mode«.

Nike Air Max 95. (Foto: PR)

Nike Air Max 95

Sia Hurtigkarl Degel, 28, designer og medstifter af kunstkollektivet Pro tempore.art, @sia.hurtigkarl:

»Hvide sneakers er for mig et totalt flashback til 2015/2016. Jeg gik ikke i andet end hvide sneakers i den periode. I min erindring gik alle i hvide sneakers i den periode«.

»De hvide sneakers var en relativt stor kontrast til de sko, jeg gik i før 2015, som typisk var i mørkere farver eller de helt sporty og farverige sneakers«.

»De mørkere sko var en glidende overgang fra buksebenet eller strømpekanten – en sko som ikke larmede. De farvede sneakers overtog et helt outfit. De hvide sneakers derimod skabte en sporty kontrast til resten af outfittet og gjorde generelt alle outfits mere sporty – på den fede måde«.

Sia Hurtigkarl Degel. (Foto: Privat)

»Min favoritsko dengang er klart Nike Air Max 95. En model som jeg har haft op til flere par af. Derudover er klassikeren over dem alle Nike Air Force One«. 

»Jeg har haft en længere pause fra hvide sneakers efter de år, men måske de snart skal have en revival«.

Purchase-redaktionen opererer uafhængigt af kommercielle aftaler. Soundvenue tjener ingen penge, hvis du køber et produkt, vi anbefaler. Vi har udelukkende interesse i at viderebringe anbefalinger af højkvalitetsprodukter.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af