Tyler Durden er tilbage i ny forhistorie til ‘Fight Club’

Tyler Durden er tilbage i ny forhistorie til ‘Fight Club’

Det er knap 20 år siden Tyler Durden første gang satte ild til verden i Chuck Palahniuks roman ‘Fight Club’. Siden blev han uddødeliggjort i Brad Pitts (og Edward Nortons) skikkelse i David Finchers filmatisering i 1999. Nu rører han på sig i en forhistorie til begivenhederne i ‘Fight Club’.

Det sker i en samling af tidligere udgivne og nye noveller, som Chuck Palahniuk slipper fri 26. maj. Novellesamlingen har den meget Durden’ske titel ‘Make Something Up – Stories You Can’t Unread‘. Efter alt at dømme bliver det en samling af tekster i Palahniuks velkendte intelligente, men semi-sociopatiske og nihilistiske stil.

Ikke nok med, at vi får et lille indblik i Tyler Durdens eksistens før ‘Fight Club’, så udgiver Palahniuk 27. maj en opfølger i form af en graphic novel om hans liv ni år efter begivenhederne i den første roman. Den har det kulørte magasin Playboy givet os en forsmag på.

Mashable har forud for publiceringen fået novellen ‘Expedition’ til rådighed, som de har lagt gratis op. Novellen omhandler familiefaren Felix M, der synker ned i storbyens slum og underlødige natteliv, hvor han træffer en mørkere og mere mystisk udgave af Tyler Durden, end vi hidtil har kendt.

Du kan læse hele ‘Expedition’ her (fungerer bedst i Safari):

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af