Instagram firedobler den maksimale videolængde og tilføjer nye redigeringsmuligheder

Instagram firedobler den maksimale videolængde og tilføjer nye redigeringsmuligheder

Instagrams mange ændringer fortsætter, trods den noget blandede – overvejende negative – modtagelse fra brugere om nyheden af ikke-kronologiske feeds. Desktoppen har fået en notifikationstab mens muligheden for at søge blandt andres følgere er i teststadiet på appen. Alt i alt er Instagram i forårsforandring.

Sidste store ændring til Instagram er muligheden for at uploade minutlange videoer. Instagram har tidligere kappet dine film af ved 15 sekunder, men firedobler nu den potentielle spillængde.

De 60-sekunders lange videoer er allerede tilgængelige for nogle brugere, opdateringen rulles ud globalt over de kommende måneder. Ændringen er kommet efter en forhøjet videovisning på 40 procent over det sidste halve år. Det er således ikke til at komme udenom at video sælger. Spørgsmålet er: har den almindelige instagrammer brug for hele 60 sekunder?

Selena Gomez, Instagrams mest fulgte bruger, blev værget til at vise videoudvidelsen frem. Hun gav et kig ind i studiet og en forsmag på nyt materiale.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Ligesom Selena Gomez, er andre kendisser hoppet på bølgen tidligt. Den amerikanske NFL-atlet Rob Gronkowski meldte hans ankomst til Instagram med en 60-sekunders video, der i virkeligheden var 10 Vines stykket sammen.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er ikke kun Gronk der hurtigt kan stykke en minutlang video sammen af små klip – som en del af den nye opdatering har iOS-brugere nu også en indbygget funktion til at sammenklippe videoer fra kamerarullen til en Instagram-video.

Instagramopdateringen signalerer at forældreselskabet Facebook ikke har sluppet sin fiksering på video. Med 360-graders video og livestreaming, foruden GIF-profilbilleder, skubber Facebook hele tiden på med nye initiativer. Måske er Instagram nu taget i brug som testplatform. Oveni alle de øvrige ændringer skal Instagram dog ikke forvente ubetinget jubel over nyheden.

Læs også: Fem hurtige pro-tips til Snapchats nye kæmpeopdatering

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af