Tinder lukker ned for teenagedating: Hæver aldersgrænsen på appen

Tinder lukker ned for teenagedating: Hæver aldersgrænsen på appen

Indtil nu har brugere helt ned til 13 år kunnet bruge Tinder, men det sætter datingappen nu en stopper for. Idet man logger ind med sin Facebook-profil har Tinder fastsat aldersgrænsen samme sted som det sociale medie. Men ikke mere.

»We have decided to discontinue service for under 18 users. We believe this is the best policy moving forward. This change will take effect next week«, skriver Tinder i en officiel meddelelse.

Tidligere har Tinder-brugere i aldersgruppen 13-17 udelukkende kunnet matche med andre i samme gruppe. Det vil dog stadig være muligt at omgå de nye regler, hvis man lyver om sin alder på Facebook. Tinder forklarer ikke nærmere, hvordan de vil undgå falske profiler i fremtiden.

Læs også: Amy Schumer prøver Tinder for første gang og øser ud af gode råd til billedvalg

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af