Fem førstehåndsindtryk af den nye Huawei Honor 8: Elegant, sikker og hurtig

Fem førstehåndsindtryk af den nye Huawei Honor 8: Elegant, sikker og hurtig

Honors seneste skud på stammen er netop blevet annonceret i Norden. Bag Honor står den kinesiske elektronik-gigant Huawei, som gennem de senere år for alvor har gjort sit indtog på det danske marked.

Vi har fået et eksemplar af Honor 8 i hænderne og giver dig her vores fem førstehåndsindtryk fra Huaweis nye smartphone-satsning. Med særdeles fordelagtige priser tager Honor 8 kampen op imod andre prisbillige smartphone-alternativer som f.eks. OnePlus.

1. Lækkert design, men meget glat overflade

Honor 8 fås i farverne sort, hvid, blå og guld. Bagsiden er lavet af reflekterende glas, der gør bagsiden levende med en symfoni af lysstråler- og mønstre. Farverne og bagsidens lyseffekter giver et elegant touch, og telefonen virker ved første indtryk generelt lækker at se på. Dog er telefonen meget glat og kan desværre let smutte ud af hånden.

2. Umiddelbart fint kamera, der ikke stikker ud

Honor 8 kommer med et 12 MP-kamera, der har hele to optikker. I modsætning til Honor 7 er det lykkedes Honor at integrere kameraet, uden at det stikker ud, så telefonen kan ligge helt fladt på bagsiden uden at vippe.

Honor8-5
Der er dobbeltlinse som på Huawei P9.

3. Lynhurtig fingeraftryksscanner

0,4 sekunder tager det ifølge Honor kun at låse Honor 8 op med sit fingeraftryk. Uden at have tjekket tallet efter nøje afmålt med stopur, kan vi bekræfte, at fingeraftryksscanneren, der sidder på bagsiden af Honor 8, er lynhurtig.

4. Ikke nogen vilde overraskelser

Der er ikke noget decideret banebrydende ved Honor 8, såsom iris-scanning. Men det har nok heller ikke været hensigten med en smartphone i denne prisklasse. Snarere ser det til, at Honor har haft mere fokus på at skærpe telefonens designprofil, hvilket må sige at være lykkedes ret godt.

5. EMUI: Et fornuftigt Android-baseret interface, men med småfejl

Honor 8 kører på Huaweis eget EMUI (Emotion User Interface), der er baseret på Android 6.0 Marshmallow. Honor har ikke pillet det store ved Android 6.0, men har dog tilføjet flere iOS-inspirerede detaljer såsom app-ikoner med runde hjørner og en Spotlight-lignende søgefunktion til apps. Også måden notifikationscenteret og kontrolpanelet ser ud på synes at være inspireret af iOS. Ser man bort fra stavefejl og lidt mærkelige formuleringer i styresystemet, ser EMUI til Honor 8 generelt rigtig fint ud.

Honor8-2
Honor 8 kommer officielt i fem farvevarianter, men den lyserøde model bliver ikke tilgængelig i Danmark.

I næste uge fælder vi den endelige dom over Honor 8 og vurderer, om Huawei har ramt plet med den nye Honor 8.

Honor 8 kan fås i to versioner i Danmark. Den ene kommer med 32GB lagerplads og 4GB RAM i farverne sort, hvid og blå med en pris på 3.499 kr. Den anden version lanceres med 64GB lagerplads og 4GB RAM i farverne guld, hvid og blå med en pris på 3.999 kr.

Læs også: Halvårets bedste smartphones: Vi vurderer pris, design og den bedste model samlet

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af