Mads Mikkelsen udvandrede fra audition på stor superheltefilm

Mads Mikkelsen udvandrede fra audition på stor superheltefilm
Foto: Ian Gavan/GettyImages

Mads Mikkelsen fik sidste år sit helt store blockbuster-gennembrud med Marvel-filmen ‘Dr. Strange’ og Star Wars-spinoffen ‘Rogue One’.

Med James Bond lagt oveni har danskeren nu været en del af verdens vel nok tre største franchises, og han synes at have en god fornemmelse for, hvad der styrker hans karriere, og hvad der svækker den. Både ‘Dr. Strange’, ‘Casino Royale’ og ‘Rogue One’ blev i hvert fald store succeser.

Et massivt flop var til gengæld Josh Tranks ‘Fantastic Four’, og nu kommer det frem, at Mads Mikkelsens næse for gode roller heller ikke svigtede ham her. Han har tidligere fortalt, at han var til audition på filmen, og at han stod af, da de bad ham lade som om, at han forlængede sine arme som en gummimand.

Og nu uddyber han over for Shortlist, at han faktisk udvandrede fra seancen.

»Jeg tror, jeg faktisk sagde: ‘Jeg kan ikke. Det handler ikke om jer, jeg er ked af det, men det her er forkert«.

Rollen som gummimanden Reed Richards endte med at gå til Miles Teller. Og i dag er der næppe mange roller, Mads Mikkelsen behøver gå til audition på.

I vores store interview i forbindelse med ‘Dr. Strange’ fortæller Mads Mikkelsen om sin forkærlighed for de store actionfilm – men også om, hvordan han engang blev vejet og fundet for grim.

Læs også: Mads Mikkelsen spiser pølse med brød på D’angleterre’