Sydney Sweeney føler sig i fare på grund af paparazzi, der ligger på lur ved hendes hjem

Sydney Sweeney føler sig i fare på grund af paparazzi, der ligger på lur ved hendes hjem
Sydney Sweeney. (Foto: Emma McIntyre/WireImage/Getty Images)

Sydney Sweeney, som de seneste år er blevet et af de mest populære unge navne i Hollywood, har mærket medieopmærksomheden komme ubehageligt tæt på.

Den amerikanske skuespiller, der især er kendt for sine præstationer i ‘Euphoria’ og ‘Anyone But You’, fortæller i et interview med Glamour om sine utrygge oplevelser med paparazzi, som hun mener har taget karakter af stalking.

For nylig oplevede hun, at fotografer råbte ubehagelige ting til Sweeneys familiemedlemmer, som besøgte hendes bolig i Florida.

»De sagde: ’Hvis I siger til hende, hun bare skal komme udenfor i en bikini, så tager jeg nogle billeder af hende, og så lader jeg jer være’«, mindes Sweeney , som også forklarer, hvordan paparazzierne lægger sig på lur tæt på hendes hus:

»Jeg har billeder af de her fyre i kajakker, som gemmer sig i buske i havet. De ankom klokken otte om morgenen og gik ikke før klokken fire om eftermiddagen. Jeg burde kunne være i mit hjem og føle mig komfortabel og tryg«.

Sådan en tendens får 27-årige Sweeney til at frygte for hende og familiens sikkerhed: »Når de fotos kommer ud, så vil min sikkerhed være i fare. Alle ved, hvor jeg er. Nu er der både, der kommer forbi, og jeg hører dem vitterligt sige: ’Det her er Sydney Sweeneys hus’. Det bliver en stjernetur i min forhave«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af