Ugens bedste sneaker-nyheder – Boost, camping med Vans og Nike og OL 2020

Selv om du ikke vandt i lodtrækningen om at købe Yeezys til de små børn i din omgangskreds, så er der mange andre gode sneaker-nyheder i denne uge.

NMD til os europæere

Skærmbillede 2016-08-26 kl. 11.53.50 
August måned har været travl på NMD-fronten med nye lanceringer af den populære sko verden over. Den seneste uge fik vi europæere en speciel treat med denne olivengrønne colorway, der trækker på den støvede grønne farves popularitet blandt de store modehuse.

Skoene kommer online den 26. august hos Footlocker. Pris er endnu ukendt.

Skærmbillede 2016-08-26 kl. 11.53.20 
Hvis man er lidt mere til et miks af farver, er der denne regnbuefarvede udgave, der ligeledes er lanceret eksklusivt til det europæiske marked. Farverne blå, grøn, gul og rød afløser hinanden under skoens sorte mesh samtidig med, at der tillades lidt ekstra farvedetaljer på skoens sål og sidestykke.
Skoene blev sat til salg hos Footlocker i onsdags og blev (som altid) udsolgt samme dag. Det er endnu uvist, om der kommer en ny sending.


Med eller uden Boost?

Skærmbillede 2016-08-26 kl. 13.37.08 
Boost-sålen er en af Adidas’ helt store succeshistorier de senere år. Og den bløde sål kendes i dag fra blandt andet NMD- og Ultra Boost-modellerne. Det er netop Ultra Boosten, som Adidas’ nye Galaxy 3-sneaker deler mange ligheder. Man får dog hverken Primeknit eller Boost-skum med, men prisen er til gengæld også i den helt billige ende, da ideen bag Galaxy 3 eftersigende er at komme piratkopier af Ultra Boost til livs.

Galaxy 3 koster 399 kroner hos Zalando

Skærmbillede 2016-08-26 kl. 13.37.24 
Den nye Galaxy 3 betyder dog ikke, at Adidas har ligget på den lade side med Ultra Boost’en. For at hylde deres samarbejde med den amerikanske college sportsassociation (NCAA) og den kommende sæson i amerikansk fodbold har Adidas nemlig lanceret en masse nye colorways. Hvert collegehold har fået tildelt deres egen farvesammensætning, og selv om skoene ikke vil blive sat til salg, kan man måske være heldig at finde dem secondhand en dag.

Skærmbillede 2016-08-26 kl. 15.35.27 
Den ikoniske Stan Smith-model er også blevet varslet i en Boost-udgave. For selv om skoen er udkommet i et hav af variationer, så er den aldrig blevet parret med Boost-sålen. Og det ser ud til, at vi stadig lige må vente indtil starten af næste år med at se den i butikkerne.
Skoene forventes at komme i butikkerne i februar 2017.


Vans opgraderer

Skærmbillede 2016-08-26 kl. 13.51.40 
Vans varmer op til efteråret med en ny version af deres kendte Sk8-Hi model, der denne sæson fås i en hvid, sort eller navy læderkvalitet og så denne med den flotte gummisål. De nye varianter hører til Vans’ ‘Hiking’-linje og har derfor den karakteristiske lynlåslukning bagpå og det lille vandrereb som detalje i selve lynlåsen.
525 kroner hos Rockcitykicks


Nike hylder OL – i 2020

Skærmbillede 2016-08-26 kl. 14.02.05 
Vi har knapt nok fået dette års atleter tilbage fra OL i Rio, før Nike er klar med en sko, der hylder OL i Tokyo i 2020. Under det mundrette navn LunarGlide 8 SP ’Tokyo 2020’ er skoen en blanding af blå nuancer, det velkendte Swoosh-logo og forskellige referencer til japansk kultur på både hæl, indersål og frontpuden.
850 kroner hos Nike


Stella McCartney fanger de største tendenser

Skærmbillede 2016-08-26 kl. 14.04.41 
Stella McCartney har her i sensommeren introduceret den nye sneakers-model Crazy Bounce Training, der kombinerer høj ydeevne med McCartneys kendetegnende farvepalet og nogle af tidens største sneaker-tendenser. For udover at være designet i Primeknit, har skoen også et blødt ankelstykke, som vi kender det fra blandt andet Adidas’ Ultra Boost Uncaged.
1.499 kroner hos Sneakersnstuff


Slidte high-tops

Skærmbillede 2016-08-26 kl. 14.25.53 
Off-White og Golden Goose har tidligere samarbejdet om en low-top sko, så det kommer ikke som den store overraskelse, at designsamarbejdet denne gang kaster en high-top model af sig. Modsat sidst bærer den nye sko Golden Gooses’ karakteristiske stjerne og smudsede overflade, mens der også optræder lidt ruskindsdetaljer på fronten. Sålen har fået Off-Whites signaturstriber, der også skaber en rød tråd mellem skoens hvide overflade og de sorte snørebånd.
Til salg fra den 10. september eksklusivt i Off-Whites Hong Kong-butik. Pris er endnu ukendt.


Nike tager på camping

NIKE-CAMPFIRE-PACK-1 
Nike lancerer et nyt koncept til udvalgte forhandlere. Projektet hedder ’Campfire’ og er en capsule-kollektion, der indeholder et par Air Max 90, et par Air Huarache og nogle matchende sokker. Designet er inspireret af campingture, og kombinerer derfor skovens farver i efterårsnuancer, tern og sågar et print, der leder tankerne hen på årerne i et træ. Som stærk kontrast til skovfarverne har begge sko en dybblå farve på enten sål eller hælkappe.
Skoene kommer i udvalgte butikker den 29. august, blandt andet hos 43einhalb. Priserne er endnu ukendt.


Samoas i ruskind

adidas-samoa-pigskin-suede-pack-594x412 
Adidas’ Samoas-model blev i foråret lavet i en ‘Pigskin’-udgave, hvor hele skoen var dækket i en behandlet ruskindskvalitet. Dengang var farverne støvet lyserød, lysebrun og grå, mens efterårets nye lancering har lidt mere smæk på. For udover en neutral hvid, fås skoen også i en monokrom dybrød version.
Skoene kommer i butikkerne den 27. august og koster 850 kroner hos Adidas.


Arkk Copenhagen smider ny kollektion

BeFunky Collage1 
Danske Arkk Copenhagen har netop lanceret sin efterårskollektion, der arbejder ud fra en silhuet med bred sål, højt frontstykke og minimalistiske snører. Materialerne er et miks af nubuck-læder, neopren og mesh, mens farverne for det meste holdes i sort, hvid og grå. Dog sniger der sig også nogle afdæmpede farver ind i form af olivengrøn, beige og bordeaux, som i forskellige konstellationer skaber interessante farvekombinationer og udtryk.
De to modeller ovenfor koster henholdsvis 800 kroner og 1.000 kroner hos Arkk Copenhagen.


Adidas Gazelle går helt i sort

Skærmbillede 2016-08-26 kl. 15.40.00 
Adidas giver denne sæson deres klassiske Gazelle-model en monokrom og luksuriøs opgradering. På triple black-versionen er det kendte ruskind udskiftet med mere stilrent, glat læder. Det gør skoen mere eksklusiv og en tand mere retro-cool.
Skoene forventes at komme i handlen i september. Prisen er endnu ukendt.


Gucci inkluderer slanger

Skærmbillede 2016-08-26 kl. 15.39.48 
Gucci var et af de første modehuse til at inkluderer sneakers i deres skokollektioner, og med chefdesigneren Alessandro Michele, der ikke er bange for at tage chancer, er mærkets sneakers blevet mere udfordrende. Dette efterårsdesign er et godt eksempel, da den tager en dybgrøn farve og kombinerer den med et slangemotiv, samtidig med at den bibeholder Gucci-arven med mærkets signaturstriber.
Skoene er endnu ikke kommet i butikkerne, men de kan forudbestilles hos Saks Fifth Avenue, hvor de koster 4.600 kroner.

Læs også: Adidas bekræfter nye Yeezy Boost 350-sneakers – også til salg i Danmark

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold