»En nyklassiker inden for homofilmen« – se ’God’s Own Country’ på C More

Han Kjøbenhavn afslører stort Puma-samarbejde

Han Kjøbenhavn afslører stort Puma-samarbejde

Da det kom frem, at de to grundlæggere Jannik Wikkelsø Davidsen og Tim Faith Hancock gik hver til sit, meddelte Davidsen samtidig, at Han Kjøbenhavn stod over for en vigtig udvikling.

»Det bliver et stort år. Nu er det ud på en ny rejse. Det handler om at blive ved med at tage chancer og hæve baren i alt, hvad vi arbejder med. Det er ikke en lille kiosk mere«, sagde han dengang.

Et af beviserne på, hvad han snakkede om, kommer nu i form af et større samarbejde med Puma. Det er nemlig lige blevet offentliggjort, at det danske brand giver sit bud på både sneakers og tøj fra sportsmærket.

Sponsoreret indhold
En præst, en gangster og en kultleder går ind på et hotel
… og deres mørke, mystiske hemmeligheder smuldrer i den stjernespækkede thriller ‘Bad Times at the El Royale’. Find spilletider og billetter her.
Nordisk Film

De første billeder fra samarbejdet, der har ramt nettet, afslører, at der i første omgang lander nogle monokrome Tsugi Kori med ruskindsdetaljer og Clyde-silhuetten med co-branding og en fin syningsdetalje på overdelen.

Samtidig har Davidsen og co. sat brandets genkendelige forstadsæstetik på blandt andet en højhalset trøje, stumpede joggingbukser med brede elastikker om anklerne og en ternet trenchcoat.

En sjov detalje i den nye kampagne er brugen af unge modeller, da Han Kjøbenhavn i flere år har været kendt for at bruge den samme ældre mand i sine reklamebilleder. Emil Wæde, der selv har brandet Quisling, er model, og han ligner nærmest sønnen af Han Kjøbenhavns faste model, som du kan se nedenfor.

De nye styles skulle eftersigende komme i handlen via Han Kjøbenhavns egne kanaler i næste uge den 5. oktober.

Læs også: Ugens bedste sneaker-nyheder – Fenty Creeper, Nikes genbrugslæder og Gucci

Han Kjøbenhavns take på Puma Clyde

Advertisement