Anderson .Paak går fuld spacefunk med Flying Lotus

Anderson .Paak går fuld spacefunk med Flying Lotus
Anderson .Paak.

Den 24. maj vender Flying Lotus tilbage med albummet ‘Flamagra’, hans første siden 2014’s ‘You’re Dead!’. Ventetiden har han i den grad brugt på at lave musik, for det nye album er over en time langt og strækker sig over 27 (!) numre med et hav af gæster som Solange, Thundercat, Tierra Whack, David Lynch og Little Dragon.

Anderson .Paak figurerer også på tracklisten, og sangeren er med på singlen ‘More’, der netop er blevet sluppet løs: Et spacefunket stykke med jazzet hiphop, der flyder lige så meget ud som artworket til ‘Flamagra’.

Paak var for nyligt aktuel med det stærke album ‘Ventura’.

Læs også: Anderson .Paak folder den helt store kærlighedshistorie ud i videoen til ‘Make It Better’

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold