Cowboyhatte, heste, lasso-dans: Diplo går all-in på country i ‘So Long’-videoen

Diplo er kendt for at være exceptionelt hurtig til at spotte de rigtige trends, og han er kendt for at gå all-in på den nye lyd, så snart han finder den. Og sådan har det også været nu, hvor han har fået øjnene op for country. Det beviser den nye ‘So Long’-musikvideo, hvor Diplo er iført cowboyhat, laver lasso-dans og hænger ud med en hest.

Tidligere har stjerneproduceren allerede remixet Lil Nas X’ country trap-kæmpehit ‘Old Town Road’, samt poseret med sit nye cowboy-look på røde løbere. Men ‘So Long’ føles alligevel som den helt store introduktion til countrymusikeren Diplo.

Musikvideoen er oven i købet filmet til Stagecoach, der vist er en form for country-version af bredtfavnende festivaler som Coachella, og der er en række tunge navne, der dukker op som gæster. Blandt andet kendiskokken Guy Fieri og rapperen Lil Nas X, der jo startede hele den nye renæssance med ‘Old Town Road’.

Læs også: Labrinth, Sia og Diplo skaber et gennemført popunivers på debutalbummet som LSD

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold