Top Tracks: Hør ugens 10 bedste nye sange – Skepta, Denzel Curry og Alex Cameron-swagger

Top Tracks: Hør ugens 10 bedste nye sange – Skepta, Denzel Curry og Alex Cameron-swagger
Denzel Curry.
Ugen har budt på masser af ny musik – stort og småt. Vi giver dig et overblik over de bedste nye numre her.


1. Denzel Curry ‘Ricky’

Den Roskilde-aktuelle rapper Denzel Curry er tilbage i topform. ‘Ricky’ er, trods hvad den hårdføre lyd måtte antyde, dedikeret til noget så varmt og rørende som Currys familie. Sangen er navngivet efter Currys far, som var den første til at tage en ung Denzel til hiphopkoncerter i sin tid. Det her er simpelthen noget så ejendommeligt som en familie-banger!


2. Alex Cameron ‘Miami Memory’

Alex Camerons skønne synthpop har alle dage imponeret os, og denne nostalgiske single er ingen undtagelse. Et mekanisk beat skaber smuk kontrast til Camerons blide, længselsfulde stemme, der synger den rolige melodi med smuk overbevisning og sædvanlig swagger. Dyrk også videoen, hvor blandt andre ‘Girls’-skuespilleren Jemima Kirke medvirker.


3. ML Buch ‘I Feel Like Giving You Things’

De skønne harmonier gør sammen med de kvælende stilhedspauser ML Buchs ‘I Feel Like Giving You Things’ til en fremragende a cappella-sang, der kanaliserer Imogen Heaps ‘Hide and Seek’ i lyden. Sammen med den jazzede 2018-single ‘Can You Hear My Heart Leave’ gør den, at vi forventer os noget ganske specielt fra ML Buchs debutalbum, der forhåbentlig er på vej.


4. Holly Herndon ‘Frontier’

Den elektroniske visionær Holly Herndon har denne uge udgivet sit fjerde album, det storladne ‘Proto’, der er skabt i samarbejde med et stort vokalensemble – og bizart nok en AI ved navn Spawn. Et højdepunkt derfra er den spirituelle ‘Frontier’, der lyder som en blanding af en arbejdssang og en rituel messe tilsat et skævt beat og psykedeliske vokaleffekter.


5. Skepta ‘Bullet From a Gun’

Endnu en Roskilde-aktuel rapper! I slutningen af april annoncerede Skepta albummet ‘Ignorance is Bliss’, og nu har vi førstesinglen. På ‘Bullet From a Gun’ rapper UK-mastodonten over et koldt grimebeat, der dog giver hans flow mere plads til at bevæge sig rundt end den typiske grime-instrumentation gør.


6. Crack Cloud ‘The Next Fix’

Vi bliver i det Roskilde-aktuelle. Artpunkerne i Crack Cloud har udgivet en stærk sang om afhængighed, hvor deres lyd er mere farvestrålende og højtragende end tidligere. ‘The Next Fix’ bliver akkompagneret af en svimlende video, der understøtter sangens stærke meddelelser. Bandet har meddelt, at sangen er lavet for at mindes alle de mennesker, de har mistet til selvmord og overdoser.


7. Suad ‘White Lies’

Der er både lidt Lykke Li og lidt Florence + The Machine over denne nye single fra finske Suad. Den elegante artpop på ‘White Lies’ balancerer mellem en underspillet iver og et storladent udbrud af følelser.


8. Lyla Haifa ‘Waterfalls (Is Lost All You Are?)’

‘Waterfalls (Is Lost All You Are?)’ er debutsinglen fra en ny spiller på den danske musikscene. Der er en bragende melankoli over det synthbårne omkvæd – dertil en pivlækker, lidt r’n’b-klingende vokal under versene. Der er en spændende blanding af skramlet ekspressivitet og kølig afklarethed til stede på nummeret, der gør det intenst.


9. Bremer/McCoy ‘Dråber’

Den dub-inspirerede jazzduo, der består af Jonathan Bremer og Morten McCoy, spillede sidste weekend en ny sang ved navn ‘Dråber’ på Spot Festival. Nu er den ude som en dobbeltsingle, hvor man også finder den atmosfæriske ‘Dråber (Part 2)’ og et kønt interludium.


10. Pixx ‘Andean Condor’

Pixx’ quirky artpop bliver ved med at imponere os på ‘Andean Condor’, en dynamisk lille single fra hendes kommende album, ‘Small Mercies’ (7. juni). Det er svært ikke at blive revet med af de skarpe guitarfigurer på nummeret, og Pixx’ stemme er vidunderligt rig på personlighed.

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold