Året ifølge Sara Frost: »Teyana Taylor i Kanye Wests ‘Fade’-video. Wow, hun er god.«

Året ifølge Sara Frost: »Teyana Taylor i Kanye Wests ‘Fade’-video. Wow, hun er god.«

Artikelserie: En række af landets mest markante personligheder inden for film, musik, mode og tech fortæller i løbet af december om 2016 set gennem deres øjne.

15. december bringer os til Sara Frost, der i årets løb har været vært på Red Bull TV’s dækning af Roskilde Festival og i samarbejde med PlayStation har vist en ny vej for gaming-talkshows i form af ‘Alle Gamer’, der er udkommet på YouTube.

Hvad vil du særligt huske 2016 for?
»Det begynder ikke så festligt det her interview det beklager jeg. Men jeg vil huske 2016 som et racistisk år. Intet nyt under solen som sådan, men det er som om der var særligt meget schwung på i år og konsekvenserne af det er tydeligere for mig end før.«

Hvilket nyt talent imponerede dig i løbet af året?
»At se Teyana Taylor i Kanye Wests ‘Fade’-video. Wow, hun er god. Hendes krop og hendes udtryk kan jeg sidde og se på i meget lang tid.«

Årets største skuffelse for dig?
»Du kan spise en is i regnen eller ikke få nogen is overhovedet. Der er skuffelser at finde alle steder, men hvis det ikke har noget med mig selv at gøre, bruger jeg for det meste ikke energi på det. Og så er jeg god til at forventningsafstemme. Hvis du troede ‘Batman v Superman’ ville blive god, er der langt igen.«

Og årets største sejr?
»Ingen ved nogensinde hvad fremtiden bringer, men jeg har aldrig været mere uvidende om hvad der skulle ske i min, da jeg vågnede 1. januar 2016. Jeg var midt i en tænkepause efter at have lavet radio i næsten otte år. At få ‘Alle Gamer’ på benene var noget jeg ville i lang tid, men jeg havde ikke set for mig, at jeg skulle nå så langt med det på bare et år. Jeg er så glad for den modtagelse det har fået.«

Foto-AlleGamer-FrederikCilius

Hvilken trend fra 2016 skal vi bare glemme hurtigst mulig?
»Det der med, når nogen skriver, de “snart løfter sløret for et projekt de har arbejdet meget længe på”. Det er for det meste svært at få øje på hvad al den tid er gået med.«

Hvilken YouTube-video lå du færdig af grin over?
»Vi skal et andet sted hen end YouTube. Thomas Jensen: hobbyastronom og savage

Hvis dit år var en sang…?
»Rihanna’s coverversion af Tame Impalas ‘New Person, Same Old Mistakes’.«

Hvad var dit yndlings-meme i 2016?
»Vinderen må blive Joe Biden. Efter 8 år fik vi endelig fik sat en finger på hvad der er så godt ved ham. Og det var memes vi havde brug for midt i den dårlige stemning.«

BidenBroPerfect

Læs også: Alt om året der gik – kåringer, tilbageblik og interviews

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold