Michael Fassbender gør oprør mod voldsregimet i dramaet ‘Trespass Against Us’ – se den første trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Et familieimperium bygget på vold, lovbrud og patriarkalske dogmer. Det er beskrivelsen af Cutler-familien, hvor den gamle far, hans voksne søn og stadigt purunge barnebarn repræsenter tre generationer i en familie, der lever et liv på kanten af samfundets spilleregler i den britiske provins. Men nu vil én af dem skifte levevis.

Brendan Gleeson (‘Gangs of New York’), Michael Fassbender og den debuterende Georgie Smith spiller de tre mænd i centrum i krimidramaet ‘Trespass Against Us’, hvor Chads (Fassbender) drøm om at lægge den kriminelle levevej bag sig driver hans far Colby (Gleeson) til at orkestrere sønnens undergang. En biljagt og et falleret heist efterlader Chad radbrækket og blodig, og da først politiet begynder at lede efter ham, har faderen nu fuld kontrol over sin søn.

‘Trespass Against Us’ er instrueret af den spillefilmdebuterende Adam Smith, der tidligere har instrueret afsnit af tv-serierne ‘Skins’ og ‘Doctor Who’. Hans debutfilm bringer også den nu højtsvævende Fassbender tilbage til sine irske rødder, inden hans ‘Assasin’s Creed’ og ‘Alien: Covenant’-eventyr begynder.

Filmen har endnu ikke en dansk premieredato.

Læs mere: Michael Fassbender: »Da jeg var i puberteten, var jeg meget frustreret og usikker«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af