John Oliver ærgrer sig over Dustin Hoffman-konfrontation

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

John Oliver spidder ofte magtens mænd og kvinder i sit talkshow, ’The Last Week Tonight’, og kun sjældent trækker han i land. Da han forleden var gæst i det britiske talkshow ’The Russell Howard Hour’ indrømmede han dog, at hans offentlige angreb på Dustin Hoffman ikke havde den ønskede effekt.

Oliver modererede tidligere på måneden en Q&A i anledning af 20 års jubilæet for den politiske satire ’Wag the Dog’. Filmens stjerner, Robert De Niro og Dustin Hoffman, sad roligt i stolene ved siden af talkshowværten og instruktør Barry Levinson, men moderatoren skulle snart smide Hoffman ud af komfortzonen.

Oliver konfronterede skuespilleren med de anklager om overgreb, der har ramt ham i forbindelse med #metoo, og vedblev, selv da Hoffman beskyldte talkshow-værten for at tro på udokumenterede påstande. »Du var der ikke«, sagde Hoffman, »jeg er glad for, at jeg ikke var der«, parerede Oliver, og snart udviklede den før så fredelige seance sig til et mundhuggeri.

I dag ærgrer Oliver sig over debatten:

»Det føltes uundgåeligt, at vi skulle have en samtale om [krænkelsesanklagerne mod Hoffman]. Men det var ikke ideelt, at det blev en så stor historie, for det kom til at handle mere om mine spørgsmål end hans svar. Spørgsmålene var ikke særligt opsigtsvækkende, men hans svar var heller ikke specielt gode«, sagde han til Russell Howard.

»Der kom ikke noget konstruktivt ud af det, og i sidste ende gjorde det hele mig ganske ked af det«, fortsatte han. »Jeg prøvede og fejlede«.

Senere på måneden stod yderligere fem kvinder frem i The Hollywood Reporter og beskyldte Dustin Hoffman for alvorlige seksuelle overgreb.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af