Louis C.K.-offer har modtaget dødstrusler efter afsløring

Louis C.K.-offer har modtaget dødstrusler efter afsløring
Foto: Rich Fury/Getty Images

Komikeren Rebecca Corry var en af dem, der i november fortalte til The New York Times om Louis CK’s trang til at onanere foran kvinder. Da Corry i 2005 var på vej til settet under en fælles tv-optagelse, stak CK hovedet helt op i hendes ansigt og spurgte hende, om han måtte masturbere foran hende i sit omklædningsrum.

Nu står hun frem i Vulture og beretter om de reaktioner, hun har mødt i det forløbne halve år.

»Siden jeg stod frem, har jeg oplevet et ondt og hurtigt backlash fra kvinder og mænd, både i og uden for comedy-miljøet. Jeg har modtaget dødstrusler, er blevet råbt af, dømt, gjort til grin, afvist, udskammet og angrebet«, skriver hun.

»Det har været hjerteskærende at se folk, som jeg kunne lide og respekterede, lyve og forsvare ham. To tætte venner, som jeg har stolet på og betroet mig til i årevis, og som var på optagelserne, da det skete, afviste at bekræfte med deres navn over for New York Times, hvad der skete. Andre venner er simpelthen stoppet med at kommunikere med mig«.

Rebecca Corry nævner specifikt Dave Chappelle som én komiker, der lavede sjov med et af Louis CK-ofrene, og som ifølge hende er »endnu et eksempel på en comedy-gigant, som misbruger sin magt og platform til at såre nogen«.

Hun anfægter også dem, der forsvarer Louis CK ved at understrege, at han har undskyldt.

»Men det gjorde han ikke. At indrømme, hvad man har gjort, og at retfærdiggøre det ved at sige ‘jeg spurgte altid først’, er ikke det samme som at undskylde«, skriver hun med henvisning til den pressemeddelelse, komikeren sendte ud i kølvandet på anklagerne.

Læs også: Lad mig please se Louis CK’s ‘I Love You, Daddy’, så jeg kan dømme selv

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af