Martin Scorseses Bob Dylan-dokumentar kommer på Netflix i juni – se traileren til ‘Rolling Thunder Revue’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Martin Scorsese elsker musikdokumentarer. Han har blandt andet stået bag ’George Harrison: Living in the Material World’, ‘Shine a Light’ om The Rolling Stones, ‘No Direction Home: Bob Dylan’ og koncertfilmen ’The Waltz’ med The Band. Og nu er han aktuel med ’Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story by Martin Scorsese’.

Her får vi historien om turnéen Rolling Thunder Revue, som musikeren drog på i 1975 ledsaget af blandt andre Joan Baez, Joni Mitchell og Roger McGuinn. I synopsen lyder det blandt andet, at filmen fanger »Amerikas plagede ånd i 1975 og den glædesfyldte musik, som Bob Dylan optrådte med«, og at Scorsese skaber en »one-of-a-kind filmoplevelse: Delvist dokumentar, delvist koncertfilm, delvist feberdrøm«.

Og som man kan se i traileren indeholder dokumentaren både optagelser fra Dylans turné, koncertoptagelser og interviews med flere af dem, der medvirkede  – inklusive det første kamerainterview med manden selv i over et årti.

’Rolling Thunder Revue’ får premiere 12. juni på Netflix.

Læs også: ’Game of Thrones’-stjernernes psykiske nedtur er slet og ret tankevækkende

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af