Christian Bale genforenes med instruktøren, der hjalp ham til en Oscar

Christian Bale genforenes med instruktøren, der hjalp ham til en Oscar
Christian Bale på Berlinalen (Foto: (Photo by Andreas Rentz/Getty Images))

Christian Bale kan i det kommende forår se frem til endnu et partnerskab med instruktør David O. Russell. De to har tidligere arbejdet sammen med stor succes for ikke mindst Bale, der modtog en Oscar for sin birolle i ’The Fighter’ og en nominering for sin hovedrolle i ’American Hustle’.

Efter en pause på fem år har instruktøren skrevet et manuskript, hvis plot indtil videre er omgivet af mystik, skriver Variety. Dog lader den nye film til at kunne blive et Oscar-appellerende projekt ligesom en række af O. Russells tidligere film.

Rygter om skuespillere, som allerede er indehavere af den 21 cm høje guldmand, er begyndt at florere, og O. Russells erklærede muse, Jennifer Lawrence, er efter sigende allerede blevet bejlet til som filmens hovedrolle. De to arbejdede for første gang sammen på ’Silver Linings Playbook’, og noget tyder altså på, at O. Russell forsøger at genforene sine to foretrukne skuespillere for første gang siden ’American Hustle’ fra 2013.

Siden fejlskuddet ’Joy’ fra 2015, også med Lawrence i front, har det stået stille med O. Russells instruktørkarriere. Christian Bale har derimod haft travlt, men er efter en intens award-sæson med ’Le Mans ’66’ (’Ford v Ferrari’) klar på endnu en tur med O. Russell.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af