Jack White kom med på et afbud og spillede røven ud af bukserne i ‘Saturday Night Live’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Morgan Wallen var oprindeligt booket til at optræde i weekendens ‘Saturday Night Live’, men efter en lidt for våd aften i byen (uden mundbind på) blev den amerikanske countrystjerne bedt om at blive hjemme for at efterleve sketch-showets corona-retningslinjer.

Så var gode råd pludselig dyre, men heldigvis kan man altid ringe til Jack White – hvilket Roskilde Festival jo også gjorde tilbage i 2014, da Drake med få dages varsel aflyste sin koncert på Orange Scene.

Dengang blæste White festivalen bagover med et seksstjerner set, og som afløser i ‘SNL’ kom han da også ind fra højre og spillede røven ud af bukserne.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

White var på scenen to gange: Med solonummeret ‘Lazaretto’ og med en udgave af The White Stripes’ ‘Ball and Biscuit’, der inkorporerede Beyoncé-samarbejdet ‘Don’t Hurt Yourself’ og Blind Willie Johnsons ‘Jesus Is Coming Soon’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af