Jacob Elordi fortæller om pinlig første ‘Euphoria’-audition: »Jeg kvajede mig fuldstændig«

Jacob Elordi fortæller om pinlig første ‘Euphoria’-audition: »Jeg kvajede mig fuldstændig«
Jacob Elordi i 'Euphoria' sæson 2. (Foto: HBO Max)

Med prominente roller i Sofia Coppolas biografaktuelle ’Priscilla’ og Emerald Fennells overklassedrama ’Saltburn’ (begge at finde på Soundvenues liste over de 20 bedste film i 2023) er Jacob Elordi nok én af tidens mest hypede skuespillere.

Men sådan har det ikke altid været.

Før den australske skuespiller fik hovedroller i hypede og anmelderroste film, boede han i sin bil i Los Angeles og var lige ved at give op på sin skuespillerdrøm. Indtil han landede en audition på en spændende ny HBO-serie ved navn ‘Euphoria’.

Men det var lige før, at han ikke fik rollen som den ubehagelige Nate Jacobs.

I Varietys ’Actors on Actors’-format fortalte Elordi sin ‘Euphoria’-medskuespiller Colman Domingo, om hvordan han var tæt på at forpasse sin chance med en katastrofal første audition. Det skriver IndieWire.

»Jeg boede i min bil i omkring en uge eller to. Det var min sidste (audition, red.), før jeg ville tage hjem og tage en pause«, husker Elordi og fortsætter:

»Og jeg gik ind og ødelagde mine replikker. Jeg var sådan: ’Ved nogen Jules ved hvem hun er? Kender nogen Jules?’ Jeg kvajede mig fuldstændig«.

På trods af en middelmådig præstation så seriens skaber, Sam Levinson, alligevel potentiale i Elordi: »Og så inviterede Sam mig tilbage. Og så læste vi det igennem en eller to gange. Og så, ja …«.

‘Priscilla’ kan ses i biografen.

‘Saltburn’ kan streames på Prime Video fra 22. december.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af