Her er den ultimative oversigt over årets mest populære søgninger på Google

Her er den ultimative oversigt over årets mest populære søgninger på Google
'Squid Game'. (Foto: Netflix)

Året lakker mod enden, og hvis du har problemer med at huske alt, hvad der er sket, står en kløgtig bruger på Reddit klar med en hjælpsom oversigt.

Det er joweich, som har indsamlet årets mest søgte globale ord på Google og derefter indsat dem i en overskuelig graf, så søgningerne er nemme at fordøje i en kronologisk rækkefølge.

Årets mest søgte trend startede i januar med stormløbet på den amerikanske kongres, hvor Donald Trump også viste sig at være en populær søgning (eller måske nærmere hade-søgning).

Herefter overtog Joe Biden over, da han blev indsat som præsident, inden Reddits opgør med Wall Street eksploderede i massiv søgning på ‘GME’ – navnet på GameStops aktie, der var central i forårets finanskrig.

I løbet af sommeren tog fodbold over med det udskudte EM og ikke mindst Copa America, hvorefter coronavirus gjorde et stærkt comeback med søgninger efter ‘Delta’.

Efteråret har været præget af en ivrig googling af ‘Squid Game’, og så er ‘Omicron’ ligeledes røget hurtigt ind i vores søgeresultater.

Den altdominerende trend er derfor heller ikke overraskende ‘Vaccine’, som ikke ligefrem kalder på en yderligere forklaring.

Ordet har vi – på tværs af hele verden – indtastet i Googles søgemaskine løbende igennem hele året.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af