Saint Laurent åbner butik i København

Saint Laurent åbner butik i København

Det franske brand, der har haft Hedi Slimane ved roret siden 2012, åbner butik i København.

Det er iøvrigt ikke første gang i år, at Hedi Slimane kaster sin kærlighed på Danmark. I sidste uge fik han fløjet det danske garagerockband ‘The Felines’ til Paris for at levere soundtracket til sit seneste show.

Hedi Slimane har selv stået for designet og indretningen af den 180mshop-in-shop, der åbner i Illums underetage ud mod Købmagergade. Indretningen er præget af marmor, glas og stål i tråd med den linje, Slimane har lagt for indretningen af Saint Laurent-butikkerne, der er skudt frem i modemetropolerne siden hans start.

Butikken kommer til at forhandle både ready-to-wear-kollektionerne, sko og accessories og åbner den 28. marts.

Læs også: Reklame eller kunst? Her er forårets bedste kampagner

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af