Se Cara Delevingne i traileren til den ungdomsrebelske ‘Paper Towns’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er ikke fordi, at hendes modelkarriere ikke er i stiv medvind. Faktisk var Cara Delevingne ifølge F0rbes blandt de 15 bedst betalte kvindelige modeller sidste år.

Men den 22-årige englænder har større ambitioner og satser tydeligvis hårdt på en skuespillerkarriere. Delevingne har hele syv spillefilm på vej, heriblandt Michael Winterbottoms ‘The Face of an Angel’, som vi så traileren til tidligere på måneden.

Og nu har hun scoret en af de bærende roller i ‘Paper Towns’, en filmatisering af den populære young adult-roman af sammen navn. At dømme ud fra traileren er der tale om en lettere banal sag, der forsøger at lægge sig i slipstrømmen af ligesindede ungdomsfilm som ‘The Fault in Our Stars’ og ‘If I Stay’.

Inden for det kommende år kan det internationale biografpublikum også se frem til at opleve Cara Delevingne over for Will Smith og Jared Leto i ‘Suicide Squad’, sammen med Johnny Depp og Amber Heard i ‘London Fields’ og ikke mindst i ‘Tulip Fever’ med Judi Dench og Dane DeHaan.

Læs også: Cara Delevingne og ni andre stilfulde nye skuespillerinder på Insagram

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af