Ugens bedste sneaker-nyheder – Y-3’s sci-fi-visioner, flere NMD’s og Soullands skatersko

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.

Udover flere Yeezy-lignende nyheder fra Adidas har det været endnu en action-packed uge med blandt andet godt nyt til Superstar-fans, folk der ikke fik fat i Rihannas Creepers, og så er der, selvfølgelig, nye NMD-farver.

Adidas-Y3NOCI003-black-white-BY2102-1 
Y-3 samarbejder igen med Adidas
Japanske Yohji Yamamoto er kendt for sit fremtidsagtige design, og det går igen i Y-3’s nyeste sneakersamarbejde med Adidas, hvor de har skabt en højskaftet lædersko/støvle. Det er måske ikke lige den perfekte sommersko, men til efteråret kan den uppe dit sneaker-game.

Herhjemme kommer den til salg hos blandt andre Støy og Henrik Vibskov Boutique i morgen fra klokken 15.30. Prisen er fortsat ukendt, men udenlandske butikker har den stående til 2.900 kroner.


billionaire-boys-club-x-adidas-04 
Med Pharrell i troperne
Som en del af en minikollektion har Pharrell Williams’ mærke Billionaire Boys Club i samarbejde med adidas Originals tegnet palmer på Stan Smith-modellen og givet den klassiske tennissko lidt sommer-vibes. De fås i denne røde version og en mere nedtonet grøn med hvid sål. Skoene koster 1.500 kroner og kan blandt andet fås efter midnat hos Naked.


Designer-sneakers
Moden har for længst omfavnet sneakers, og vi ser hele tiden nye samarbejder mellem store modespillere og sneakerbrands. I denne uge er der kommet nyt om hele tre af den slags collabs.

kim-jones-nikelab-sneakers-3 
Kim Jones viste en del af sit kommende samarbejde med NikeLab frem, da Louis Vuitton afholdt SS17-show i Paris tidligere på ugen. Hans version af Air Zoom LWP-modellen kommer til salg i juli sammen med resten af samarbejdet.

raf-simons-adidas-ss17-12 
Raf Simons er igen klar til at sætte sit præg på flere Addias-modeller. I forbindelse med herremodeugen i Paris kunne Highsnobiety vise billeder af både Simons’ <em>take</em> på Stan Smith, Adiletter og Ozweego 2, inklusiv den sorte version på billedet. Det vides ikke, hvor de kommer i salg.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 
Soulland annoncerede tidligere på ugen et samarbejde med Nike Skateboarding, og nu har Silas Adler og co. afsløret den tredje part i collab’en, som er den amerikanske skater Eric Koston. På Instagram har Soulland samtidig vist et closeup af den ene af de tilsynelandende to kommende sneakers.

UPDATE: Soulland har nu også vist et closeup af den anden sneaker samt meddelt, at samarbejdet også kommer til at inkludere syv stykker tøj. Minikollektionen, inklusiv de to sneakers, bliver sat til salg den 12. august i Soullands butik og på Soulland.com.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.


Nike-Sock-Dart 
Mere triple black
Jeg tror, vi har sagt det før, men helt sorte sneakers – såkaldt triple black – er noget i hvert fald Nike og Adidas ikke kan få nok af for tiden. Nu er tiden kommet til Nike, der har kastet en spand sort maling på deres Sock Dart. Den bliver sat til salg den 15. juli og kommer til at koste cirka 925 kroner.


adidas-nmd-2016-summer-colorways-1 
Flere NMD’s
Adidas kører den hårde stil med deres ultrapopulære NMD-sneaker. Konstante små releases af nye colorways, der bliver udsolgt lynhurtigt. Og den taktik fortsætter skogiganten tydeligvis. De har i hvert fald offentliggjort denne flotte røde version med forskelligt farvede plugs, mens der også er en grå og violet version på vej i samme ombæring. Releasedatoen er dog endnu ikke offentliggjort.


nike-lebron-soldier-10-strive-for-greatness-1 (1) 
Be like LeBron
Tidligere på ugen lykkedes det LeBron James og Cleveland Cavaliers at vinde NBA-titlen, og det har Nike selvfølgelig fejret på behørig vis. Først med den LeBron Soldier 10 med gulddetaljer, som MVP-spilleren bar i flere kampe under finalerunden. De blev dog revet væk.

Nu har Nike lavet en ‘Strive For Greatness’-version af skoen med de karakteriske tre stropper, som skulle være i salg. Vi har dog ikke kunnet finde et købslink.


adidas-originals-superstar-80s-primeknit-multicolor-pack-1 
Superstar-galore
Selvfølgelig giver adidas Originals også deres populære model en update med de seneste sneaker-tendenser, så nu kan du få Superstars med gummisål og -snude, ligesom modellen fra den 1. juli også kommer i tre Primeknit-varianter – multifarvet, sort og grå. Hold øje med din sneaker-pusher for de nye looks.

adidas-originals-superstar-deluxe-gum-1 


puma-suede-platform-gold-pack-2 
Et plaster på Rihanna-såret
Hvis du var en af dem, der ikke fik fingre i Rihannas seneste Creeper-release, så er dette måske godt nyt for dig. Puma har nemlig ligesom Adidas valgt at bare lave ‘kopier’ af deres eftertragtede kendissamarbejder, når de er revet væk.

Suede Platform er nærmest bare Creeper-skoen med lidt gulddetaljer på, men ja, det fungerer jo. Den fås også i grå og bliver ifølge Sneaker.fr sat til salg den 15. juli og kommer til at koste cirka 750 kroner.


Stars and Stripes på fødderne
Det er OL-år og lige om lidt også 4. juli, så flere sneaker-mærker hylder vores alle sammens kapitalistiske storebror med nye colorways i rød, hvid og blå. Her er fire eksempler, der alle skulle komme i handlen meget snart.

nike-lebron-13-low-olympics-1 
Nike LeBron 13 Low ‘Olympic’

nike-air-pegasus-92-red-white-blue-1 
Nike Air Pegasus ’92

reebok-instapump-fury-red-white-blue-sneaker-1 
Reebok Instapump Fury ‘Red, White and Blue’

puma-suede-americana-1 
Puma Suede ‘Americana’


asics-gel-lyte-iii-oreo-pack-04 
Kagen i pølseenden
Vi slutter i den lette ende – og den søde. Asics er nemlig klar med endnu en ny colorway til deres GEL-Lyte III, og som navnet, Oreo, afslører, er den inspireret af den velkendte småkage. Den fås i ovenstående version og i en, hvor farverne er byttet rundt. Måske kan man vælge efter, om man er mest til kiksen eller cremen.

Skoene kommer i salg den 15. juli og fås blandt andet hos Afew, hvor de koster 1.000 kroner.

Læs også: Burde Kanye West snart blive sur på Adidas? Nye Yeezy-kopier på vej

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af