Mangler du stadig en sommerjakke? Find den blandt ti lette kimonoer

Kimonoen et flot og luftigt bud på en sommerjakke, der er både elegant og praktisk. Flere er også vendbare og kan bindes, så de ligner en kjole.

ganni 
Ganni
Det danske mærke har siden 2007 haft Ditte Reffstrup i spidsen son kreativ direktør. Brandet har udviklet sig til at designe stilsikre kreationer til enhver kvindes garderobe. Et godt eksempel fra brandets sommerkollektion er denne enkle denimkimono.
1.200 kr. hos Asos.

Se flere kimonoer på de kommende sider.

ganni_2
tac_2 
T.A.C.
Tatiana Andersen Camre er uddannet printdesigner fra Central Saint Martins og debuterede på den københavnske modeuge sidste sommer med en præsentation, hvor hun havde iklædt balletdansere i blomstrede kimonoer lavet af farverige silketryk, iblandt antikke kunstobjekter i Davids Samling.
Denne er vendbar og kan også lukkes og bruges som en kjole. Den ene side er 100 procent silke, mens den anden side blander uld og viscose.
3.000 kr. hos T.A.C.

tac_3
wyldr 
Wyldr
Brandet er skabt af engelske Michelle Goldie og inspireret af hendes wyld tid, da hun besøgte Los Angeles. Wyldrs kollektion kombinerer det eksperimenterende miljø i Østlondon, hvor Goldie er vokset op, med den frisindede bohemeæstetik fra L.A. Hendes sommerkollektion inkluderer blandt andet denne kimono med prangende blomsterprint og sorte frynser.
450 kr. hos Topshop.
otherstories2 
& Other Stories
Hos den svenske highstreet-kæde kan du være sikker på altid at finde tøj, der rammer tidens tendenser. Den stilede kimono har de selvfølgelig også et bud på i denne sæson, hvor du blandt andet kan finde denne blomstrede kimono.
750 kr. hos & Other Stories.
sakspotts 
Saks Potts
Brandet debuterede også under den københavnske modeuge sidste år. De to pelsglade piger bag brandet, Cathrine Saks og Barbara Potts, har længe klædt den danske modeelite i voluminøse pelsjakker, og til sommer har de designet en kollektion med lette print og diskrete detaljer af pels, som for eksempel denne blomstrede frakke, der har mink i syningerne.
4.500 kr. hos Saks Potts.
AthenaProcopiou 
Athena Procopiou
Hun er uddannet illustrator og startede oprindeligt med at producere tørklæder med grafiske print i en dynamisk farveskala. Hurtigt udviklede Procopious kollektion sig til at inkludere en fuld kollektion af luksuriøse kimonoer, kjoler og badetøj.
Denne kimono inkluderer både tidens mange blomsterprint samt 70’er-vibes fra de lange fryser.
4.835 kr. hos Matchesfashion.

AthenaProcopiou2
veras 
Veras
Rebecca Stahnke lancerede i foråret sit bæredygtige modekoncept ud fra en passion for at finde genbrugstøj. Hos Veras kan du med et medlemsskab bytte dit tøj til nyt, og her kan du finde flere smukke vintage jakker, blandt andet denne blomstrede lærredsjakke.
200 point (efter Veras eget system) hos Veras.
acne2 
Acne Studios
Det svenske mærke har som et alternativ til de klassiske blomstrede af slagsen designet denne asymmetriske kimono-inspirerede frakke, som kan bindes og er vendbar med et ternet print. Det er et godt bud på en let sommerjakke, som også kan bruges i overgangen til efteråret.
5.697 kr. hos Acne Studios.

acne
zara 
Zara
Hos Zara kan du finde flere kimonoer, både lange og korte, i monotone farver og folklore-inspirerede print. Vores bud på en god sommerjakke er denne med et bohememønster, en dyb udskæring og lynlås, der kombinerer den sommerlige kimono med en bomberjakke.
199 kr. hos Zara.

zara2
religion2 
Religion
Det er godt nok en herrejakke, men eftersom kimonoer gerne må være oversize, er der ingen grund til ikke at overveje Religions bud. Med et sort/hvidt Union Jack-flag og sprayeffekt er den god til at holde varmen i på de lange festivalnætter og det tidlige efterår.
544 kr. hos Asos.

Læs også: Festival-outfittet på budget – de bedste highstreet-fund

religion

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af