12 gode udsalg i danske webshops, som du kan bruge resten af året

Udsalgssæsonen kører på højtryk, og vi har kigget rundt og fundet nogle af de bedste ting for dig.
(Foto: Helle Moos)
(Foto: Helle Moos)

Henrik Vibskov-jakke

Striber går du aldrig helt galt i byen med, og så har jakken Vibskovs karakteristiske løse fit og lettere stumpede ærmer. Jakken fås også hos Dr. Adams.
1.680 kr. hos Henrik Vibskov Boutique (før 2.800 kr.)


ganni_shorts

Ganni-shorts

Ditte Refstrup elsker tilsyneladende lyserød, og det er også en farve, der nemt klarer lidt sommer. Så selv om shortsene er i uld, så går det nok også med de bare ben. Shortsene er selvfølgelig ekstra fine med Gannis brede bælte.
839 kr. hos Ganni (før 1.399 kr.)


alexanderwang_bomber

Alexander Wang-bomberjakke

Bomberjakken er efterhånden en helårsfavorit, og Wangs bud inkorporerer ovenikøbet velour, som har fyldt meget i efteråret. Jakkens fås også hos Dr. Adams.
2.600 kr. hos Støy (før 5.200 kr.)


laerkeandersen_skirt

Lærke Andersen-nederdel

Hun er en af de mest spændende nye danske designere (læs vores interview med hende HER), og selv om dette er et af hendes mest enkle styles, så passer den bare godt til en sporty sommergarderobe, hvor hvid altid er godt.
400 kr. hos Dr. Adams (før 1.000 kr.)


mads-nrgaard-leggings

Mads Nørgaard-leggings

80’erne kommer til at sætte sit præg på sommermoden med kort nederdele, brede skuldre, dyreprint og ja, lak. Så de skinnende leggings kan sagtens bruges, hvis du vil lege med på det look.
480 kr. hos Mads Nørgaard (før 800 kr.)


y3-sweatshirt

Y-3-sweatshirt

Yohji Yamamoto har en sans for detaljerne, når han designer, så en sweatshirt for eksempel ikke bare er en sweatshirt. Det ses også på denne, hvor ryggen nærmest har flæser, så sportsdesignet tages ind i en ny mere festlig kontekst.
900 kr. hos Dr. Adams (før 2.400 kr.)


woodwood-jeans

Wood Wood-jeans

De her selvage-jeans fra Wood Woods generelt fine denimlinje er tidløse og klar at blive slidt til af dig.
840 kr. hos Wood Wood (før 1.200 kr.)


Soulland_66north

Soulland x 66 North-windbreaker

De tekniske jakker er stormed frem på det seneste, og tager ligesom sportswear noget praktisk med ind i moden. For i samarbejdet med islandske 66 North har Soulland skabt en jakke, der kan klare lidt af hvert – og så er det lettere dekonstruerede nålestribedesign vildt flot. Hvis du skal gå all-in, kan jo købe et par Adidas NMD x Bedwin til.
2.045 kr. hos Soulland (før 4.100 kr.)


astridandersen_bomber

Astrid Andersen-bomberjakke

Vi har lige kåret hende som 2016’s bedste danske designer, og nu kan du altså få hendes ret sæsonløse bud på en bomber på tilbud. Og du kan ovenikøbet lyne ærmerne af, så den passer endnu bedre, når temperaturerne igen bevæger sig opad.
2.249 kr. hos Storm (før 4.499 kr.)


Mfpen_troje

Mfpen-trøje

Det nye danske mærke laver enkelt streetwear med fokus på de små detaljer, som den oversize lomme på denne langærmede t-shirt. Og ja, striberne bliver du ikke ked af til sommer.
480 kroner hos Mf-Pen (før 890 kr.)


martinasbjorn_tshirt

Martin Asbjørn-t-shirt

Den fremadstormende designer sneg sig ind på en femteplads på vores liste over 2016’s bedste danske designere, og selv om dette er en af hans mere enkle styles, så er den en fin basic-t-shirt året rundt.
480 kr. hos Martin Asbjørn (før 960 kr.)


astridandersen_bukser

Astrid Andersen-sweatpants

Sportswear går ingen steder lige foreløbig, og Astrid Andersens sweatpans giver dit look et løft med detaljer som den bagside med hendes genkendelige basketball-logo.
1.260 kr. hos Dr. Adams (før 2.100 kr.)

Læs også: De 12 bedste sneakers på udsalg lige nu

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af