SNL’s Leslie Jones kan spice ethvert modeshow op – model elsker det

SNL’s Leslie Jones kan spice ethvert modeshow op – model elsker det
Leslie Jones lægger ikke skjul på sin begejstring (Foto: Jamie McCarthy/Getty Images)

Første række til modeshows kan godt virke lidt stive i det. Der sidder de kendte, modebranchen, Instagram-stjernerne, og det handler ofte mest om at se seriøs ud og skyde selfies eller catwalk-videoer, så man kan vise, at man var der.

Sådan er det dog ikke, når komikeren Leslie Jones går til modeshows. I hvert fald ikke i weekenden hvor hun sad på første række til Christian Sirianos SS18-show i New York. Mens hendes sidekammerater, der inkluderede Siriano-favoritten Danielle Brooks fra ‘Orange Is the New Black’, netop havde telefonerne fremme, så gemte Jones ikke sin begejstring til de sociale medier. Hun gav udtryk for den live.

En af de modeller, der fik Jones’ kærlighed at føle var canadiske Coco Rocha, der elskede det.

»Kan Leslie jones please være min hype-kvinde ved ethvert modeshow og -shoot«, skrev hun, da hun delte videoen af Jones, der ikke gider at holde sin begejstring inde.

Jones og skuespilleren Gina Gershon på første række (Foto: Jamie McCarthy/Getty Images)

Og klart, modeshows – og alt muligt andet – ville være sjovere og mere livlige, hvis Jones sad på første række hver gang. Og umiddelbart er hun i hvert fald klar på at skabe stemning omkring Coco Rocha fremover, som hendes svar på modellens tweet indikerer.

Læs også: Teyana Taylor beviste, at hun selvfølgelig kan gå en catwalk – comeback efter Yeezy-showet

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af