Millie Bobby Brown støttede antivåben-march med specialdesignet Calvin Klein-skjorte

Millie Bobby Brown støttede antivåben-march med specialdesignet Calvin Klein-skjorte
Millie Bobby Brown til Kids' Choice Awards i lørdags (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Mens stjerner som Kanye West, Ariana Grande og Miley Cyrus deltog i forskellige demonstrationer for strammere skydevåbenlove i USA i lørdags, så fandt Millie Bobby Brown sin egen måde at vise sin støtte til ‘March for Our Lives’.

For mens ‘Stranger Things’-stjernen tilsyneladende ikke selv deltog i en march, så tog hun budskabet med sig, da hun deltog i Kids’ Choice Awards i Inglewood i Californien lørdag aften. Som ofte før var hun klædt i Calvin Klein, men der var noget særligt ved hendes outfit.

Hendes double denim-look var nemlig specialdesignet, så skjorten sendte en tydelig besked. Over venstre brystlomme var der broderet ‘Never Again’, et hasthtag som også er blevet brugt flittigt til at vise sin støtte til kampen mod skydevåben og flere skoleskydninger, mens der på ryggen stod ‘March for Our Lives’ og navnene på de 17 ofre for skoleskydningen i Parkland i Florida.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»‘March for Our Lives’-demonstrationerne, som foregik verden over i dag har inspireret mig og påvirket os alle på den ene eller anden måde. Jeg har muligheden for at stå heroppe, og jeg er priviligeret over at have et stemme, der kan blive hørt, en som jeg kan bruge til forhåbentlig at gøre en positiv forskel og hjælpe med at skabe forandring«, sagde Millie Bobby Brown, da hun modtog prisen for yndlings-tv-skuespiller ved Nickelodeons prisuddeling.

Læs også: Paul McCartney mindes John Lennon ved anti-skydevåben-march – Kanye West var også på barrikaderne

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af