Virgil Abloh viser sit måske første Louis Vuitton-design

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

w @virgilabloh team NO SLEEP !

Et opslag delt af Takashi Murakami (@takashipom) den

Det er kun to uger siden, at Virgil Abloh blev offentliggjort som den nye herredesigner hos Louis Vuitton, og om to måneder skal han præsentere sin første kollektion for modehuset. Så han har mildest talt travlt – og mon ikke, han også har været i gang, før ansættelsen blev annonceret?

Det ville i hvert fald forklare, hvordan han allerede kan have sit første design færdigt. Altså hvis den taske, han blev spottet med i går, er et reelt design, der skal en tur ned ad catwalken til debutshowet i juni i Paris.

Den japanske kunstner Takashi Murakami var på besøg hos Louis Vuitton i går og delte flere billeder på Instagram, blandt andet et par stykker med Abloh, som altså ses med en skuldertaske, der blander blåt læder med modehusets genkendelige monogramprint.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Så er spørgsmålet selvfølgelig, om det er et reelt produkt, eller bare noget Abloh har fået lavet hurtigt for at sætte gang i rygtebørsen. Murakami skriver, at det er Ablohs første Louis Vuitton-produkt, så måske er den god nok.

I så fald er det en anelse skuffende, men i hvert fald et hint om, at Abloh – helt som forventet – kommer til at blande streetwear med luksus, præcis som det har været hans signatur med hans eget brand, Off-White. Samtidig er det trods alt også et meget sjovt twist på skuldertasken, at selve tasken har et mere clutch-agtigt look, end de lynlåsebesatte tasker, vi oftest ser i den kategori.

Læs også: Ugens bedste sneaker-nyheder – sommerfarver, Nike-dominans og Rihanna-sandaler

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af