Ugens bedste sneaker-nyheder – 90’er-feberen fortsætter, Ozweego-hype og sjov Puma-detalje

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.

Tyler The Creators sommersandal

Han har for længst bevist, at han gør, hvad han har lyst til, og selvfølgelig kan en rapper både lave og gå i sandaler, hvis det står til Tyler, The Creator. I forbindelse med herremodeugen i Paris lancerede han sit Golf Wang x Suicoke design. Indtil videre var det kun til salg via en popup i Paris, men det formodes, at modellen får en bredere release snart.


Raf Simons skruer op for Ozweego-hypen

Den belgiske designer er omgivet af meget fortjent respekt, især fra fans af tidens streetwear-dominans. Bølgen inkluderer også sneakers, og her står Simons’ Adidas-samarbejde stærkt, især takket være Ozweego-modellen. Og den har vi netop set nye versioner af den seneste uge.


I forbindelse med den kommende amerikanske nationaldag den 4. juli har Adidas og Simons nemlig sluppet en ny colorway af Replicant Ozweego, der vel kan ses som sommerversionen af modellen med cut-outs i overdelen. Udover de klassiske amerikanske farver hvid, blå og rød har Simons givet skoen sit personlige twist med lilla på overdelen. END har haft et raffle kørende, men det er nok en model, du skal på resell-markedet for at få fingre i i denne omgang.


Samtidig har vi fået et sneak peak af næste års Ozweego-colorways, der går linen ud med en skinnende finish, som var de dyppet i en bøtte med flydende sølv. Absolut værd at vente på.


Palace rammer tennisbanerne

Helt så længe behøver du ikke vente på Palace Skateboards seneste Adidas-samarbejde. Det lander nemlig allerede på tirsdag, og selv om det er tøjet i tennisfokuserede, hvide kollektion (der også inkluderer Palaces første direkte kvindedesign), som løber med opmærksomheden, så inkluderer den også et par bud på Adidas Tennis’ Ubersonic 3-model – en hvid og en sort colorway. Eftersigende kommer Adidas-sponsorerede spillerede til at indtage Wimbledon iklædt kollektionen, som altså sælges via Palaces webshop fra klokken 12 den 3. juli.


Ny Yeezy 500 på vej

Kanye West og Adidas holder foden på speederen. Mens den seneste ‘Butter’-colorway af Yeezy Boost 350 V2 lander i morgen, så har Yeezy Mafia tilsyneladende opsnappet, at en sort version af Yeezy 500 skulle komme i salg næste lørdag den 7. juli. Den er ikke officielt bekræftet endnu, så det virker stramt set i lyset af, at Adidas de seneste par gange har været tidligere på den med Yeezy-informationerne – men lad os nu se.


Fila holder liv i 90’erne

De gamle, kraftige løbesilhuetter bliver hevet frem fra arkiverne på stribe, og nu er Fila klar med nye versioner af deres  Boveasorus 99, der sagtens kunne have ageret inspiration for Pumas nye Thunder Spectra (selvom den også trak på et tidligere Alexander McQueen-samarbejde). Fire nye colorways er sat til salg i Filas koreanske webshop, hvor de koster 450 kroner.


Adidas ridder VM-feberen

Det er selvfølgelig oplagt, at de store sportsbrands udnytter en stor begivenhed som VM i fodbold. Adidas har for eksempel sluppet den nye model Sobakov, der også lyder russisk. Den markante gummisål sender tankerne mod Kamanda-sneakeren og mod de mange Alexander Wang-silhuetter. Storm har den nye model til 950 kroner.


Vetements laver flere vilde sneakers

Mens Demna Gvasalia skaber stor sneaker-hype hos Balenciaga, så lader han til at bruge sit eget brand, Vetements, til at lave rav i den. Brandet er klar med sin egen meget Converse All Star-inspirerede-lærredsko, der selvfølgelig fås i både low- og hi-top-version. I bedste teenagestil er den overmalet med diverse skriblerier. Antonioli har de ny modeller til salg – hvis du har lidt for mange penge på kontoen.


Samtidig er Demna og Vetements klar med sit seneste Reebok-samarbejde, der forvandler Instapump Fury til skrigende statement-sneakers i fluorescerende pink og grøn. Dover Street Market sælger begge colorways til 5.135 kroner stykket.


Reebok går i arkiverne

Vi ved alle, at det gælder om at smede, mens jernet er varmt, og tendensen med de voluminøse 90’er-løbeskossilhuetter synes i den grad stadig glohed. Det satser Reebok i hvert fald på, når de igen har været i arkiverne og genopliver DMX Daytona-modellen. Den bonger ud på alle tidens parametre, når den bliver sat til salg næste fredag den 6. juli hos Hanon til 915 kroner.


Puma blander smykker og sneakers

Selvom man kan argumentere, at sneakers er unisex, så er markedet for sko målrettet mod kvinder vokset de senere år, ligesom butikker som danske Naked har stor succes med at henvende sig direkte til kvinderne. Og det er netop det, som Puma gør med deres seneste version af Suede-silhuetten, hvor snøresystemet på en sjov måde inkorporerer en kæde i stedet for de sædvanlige snørehuller. En enkel, men stærk detalje. Skoene skulle komme til salg hos Foot Locker meget snart.


Når en colorway giver mening

Det kan til tider blive trættende, når skomærkerne spytter den ene colorway efter den anden ud af kendte silhutter. Men så sker det alligevel, at der lander en, som får det hele til at give mening. Sådan har vi det med denne Nike Air Max 97, der spiller på den populære ‘Silver Bullit’-version, men elegant tilføjer røde og lilla detaljer på overdelen og mellemsålen. Det virker bare. Colorway’en koster 1.200 kroner hos Solefiness.


Air Max 270 går luksusvejen

Nikes seneste Air Max-model lader til at være kommet godt fra start, og måske er det det, som sportsgiganten nu fejre med en læderversion af silhuetten. Det løfter i hvert fald looket fra sport mod luksus. De to første colorways skulle komme i salg snart.

Læs også: Virgil Abloh fortæller om Kanye-krammet efter Louis Vuitton-showet: »I min drøm var det ham, der gik ned ad catwalken«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af