Finn Wolfhard fra ‘Stranger Things’ kanaliserer Bob Dylan i Saint Laurent-reklame – som optakt til sæson 3

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af SAINT LAURENT (@ysl) den

Det har meget været Millie Bobby Brown, der er løbet med modeopmærksomheden i ‘Stranger Things’ og blandt andet er blevet kendt for sit parløb med Calvin Klein (i hvert fald mens Raf Simons var kreativ styrmand). Nu melder Finn Wolfhard (Mike Wheeler i serien) sig dog for alvor under modefanerne. Han er nemlig kampagnemodel i den nye FW19-kampagne, som Saint Laurent har løftet sløret for.

På billederne og en kort video ser vi Wolfhard give sin bedste Bob Dylan-efterligning med touperet hår, solbriller og stramt jakkesæt (som vi kender det fra Saint Laurent). Eller måske er det nærmere Cate Blanchetts bud på Dylan fra filmen ‘I’m Not There’, vi er ude i. Der er i hvert fald noget androgynt over den unge skuespillers fremtoning i reklamen.

Cate Blanchett i ‘I’m Not There’ og Bob Dylan

Lige meget hvad er looket meget i tråd med den rock’n’roll-fascination, der længe har hersket hos Saint Laurent. Og faktisk bringer Wolfhard også noget rock til bordet. Når han ikke er skuespiller, er han nemlig også forsanger og guitarist i bandet Calpurnia.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Wolfhard følger op på Saint Laurent-kampagnen, hvor Keanu Reeves nærmest genskabte sit ‘Sad Keanu’-meme, og den nye kampagne er – selvfølgelig – timet, så den lander op til premieren på tredje sæson af den populære serie ‘Stranger Things’, som rammer Netflix i den 4. juli.

Læs også: Bliv klar til ‘Stranger Things’ med H&M – laver 80‘er-inspireret merchandise

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af